Nova Bingova investicija: Iznajmljuju se prostori u modernom stambeno – poslovnom objektu

0

Naselje Pecara u Tuzli će uskoro biti dobiti novi super moderan stambeno-poslovni objekat koji će kako je najavljeno biti prilagođen svim potrebama modernog življenja.

Stambeno-poslovni objekat na Pecari je nova investicija kompanije Bingo na području grada Tuzla, koja će doprinijeti novom izgledu ovog dijela grada.

Ukupna površina poslovnog dijela iznosi 1.000 m2 a čine je odvojeni poslovni prostori površine od 90 do 250 m2 koji se mogu prilagoditi specifičnim potrebama zakupaca.

Poslovni prostori će se iznajmljivati, a sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu pismenim putem izraziti interes do 6.7.2022. godine na email adresu prostori@bingotuzla.ba.

Podsjetimo, na dijelu prostorne cjeline Pecara 2 kompanija Bingo će graditi stambene i poslovne objekte a kako je ranije najavljeno na 2,63 hektara zemljišta gradiće se dva stambeno poslovna bloka sa oko 250 stanova.

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović kazao je ranije kako je ova investicija jako značajna za Tuzlu.

˝Veliki investitor i firma Bingo tamo na mjestu tehničkog pregleda treba da gradi stambene i poslovne objekte, što je jako dobro. Ono je sada dosta zapušten prostor i izgleda sablasno.Treba da to bude dobra investicija. Da dobijemo sredstva u budžet na ime rente. Da 50 malih i srednjih preduzeća radi oko te zgrade, a zatim da u toj zgradi neko radi, a neko stanuje˝, kazao je Imamović.

Pripreme za gradnju objekata počele su u oktobru 2020. godine.