Najveći zabavni park u Njemačkoj traži radnike u BiH, evo kolika su primanja

0

Najveći njemački zabavni park pod nazivom Europa Park traži nove zaposlenike, a informativni sastanci za sve zainteresovane kandidate će se održati u Sarajevu 24. septembra i Banjoj Luci 25. septembra.

Informativne sastanke i aplikacije za posao će biti moguće obaviti bez prethodne najave u petak 24. septembra u terminima od 9 do 13 te od 17 do 19 sati u hotelu Holiday u ulici Zmaja od Bosne 4 u Sarajevu, a u subotu 25. septembra u terminu od 11 do 16 sati u hotelu Bosna, na adresi Kralja Petra I Karađorđevića 97 u Banjaluci.

Zabavni park Europa Park traži radnike za rad u restoranu, u kuhinji, kao i radnike za obavljanje uslužnih djelatnosti te poslova održavanja.

Ovisno o kvalifikaciji radnika, satnica iznosi od 11 do 15 eura po satu. Svojim zaposlenicima nude kvalitetan smještaj te mnogobrojne pogodnosti i povlastice.

Inače, radi se o najvećem zabavnom parku u Njemačkoj u sklopu kojeg se nalazi šest tematskih hotela te brojne atrakcije pogodne za odrasle, djecu, najmlađe, ali i cijele porodice.

Osim vanjskih zabavnih sadržaja uključujući roller coaster, postoje i mnogi zabavni sadržaji u zatvorenom.

Više informacija možete pronaći na www.jobs.europapark.de.