Najnagrađivaniji vinski podrum u regiji: Vinogradi Nuić ponovno najbolji!

0

U okviru 13. Zagreb VinoCom, međunarodnog festivala vina i kulinarstva, u Hotelu Esplanada 22. 11.2018. u Zagrebu, održana je 7. po redu svečana dodjela Bijelog grozda.

Riječ je o nagradi vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam i pojedincima koji svojim aktivnostima doprinose razvoju i promicanju vinske kulture.

Vinogradi Nuić doo proglašeni su ponovno najboljim vinskim podrumom u Bosni i Hercegovini u području eno-gastro turizma.

Nagradu je 2012. godine utemeljila udruga za kulturu stola G.E.T., koja se bavi promicanjem eno-gastronomije i razvojem eno-gastro turizma. Danas Bijeli grozd pokriva države regije te se na G.E.T.-ovoj konferenciji o eno-gastro turizmu dodjeljuje Regional Trophy nagrada prema glasovima publike iz cijele regije.

Vinogradi Nuić doo su već odavno nezaobilazna stanica u svim turističkim i vinskim rutama a to dokazuju mnogobrojne posjete vinskih hodočasnika koji uživaju u vrhunskim vinima iz ovoga najnagrađivanijeg vinskog podruma u regiji.

Ovo međunarodno priznanje, zajedno sa svim ostalim međunarodnim priznanjima i nagradama koje vinarija Vinogradi Nuić doo redovito donosi sa vinskih sajmova i natjecanja širom Europe još jednom uvelike doprinosi uspjehu turističke zajednice općine Ljubuški kao i turističkoj ponudi čitave regije.