Najbolji poslovi sedmice: Prilika za prodajne savjetnike, recepcionere, call agente…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

UNIQA je vodeća osiguravajuća kuća u Austriji i jedna od vodećih grupacija u Centralno-Istočnoj Evropi koja uspješno posluje u 19 evropskih zemalja. Sa oko 22 hiljade saradnika koji brinu o preko 10 miliona zadovoljnih klijenata, UNIQA je među najdinamičnijim osiguravajućim grupacijama. Mi u UNIQA osiguranju svakodnevno pružamo sigurnost velikom broju klijenata.Osiguravamo budućnost kontinuiranim razvojem i primjenom savremenih načina organizacije i rada, a u želji da proširimo naše aktivnosti tražimo: Prodajni savjetnik.  Kvalifikacije: iskustvo u prodaji, poželjno u finansijskim institucijama, minimalno srednja stručna sprema, izražene komunikacijske i organizacijske sposobnosti, sklonost timskom radu, ali i mogućnost samostalnog djelovanja, proaktivnost i usmjerenost cilju, poznavanje rada na računaru.

Opširnije pronađite  OVDJE

MS BRAČ TURIST d.o.o. posluje od 1998. godine, početno kao turistička agencija za iznajmljivanje apartmana, kuća i vila visoke kategorije. Kroz nastupajuće godine rada do današnjih dana, profilirali smo se kao tvrtka koja je vodeća u organiziranju luksuznog odmora u našim boutique i lifestyle hotelima sa 4 zvjezdice ali i apartmanima i vilama najviše kategorije. Hoteli Bol**** i Vitar****, kao i naša agencija ADRIA nude vrhunsku uslugu gostima naviklim na najviše standarde. Naše osoblje poznato je po visokoj motiviranosti i osposobljenosti za rad, a za predstojeću sezonu možeš i ti postati dio našeg uspješnog tima! Recepcionar u hotelu – Rad s gostima na recepciji hotela, kontrola objekta, recepcijska administracija. 

Opširnije pronađite OVDJE

MMB trust&legal d.o.o. Podružnica BOFI Telemarketing traže Call agente ovdje u centru Sarajeva!

Jeste li mladi, dinamični i tečno govorite njemački i tražite novi izazov, onda ste na pravom mjestu.

Opširnije pronađite OVDJE

HTP KORČULA – D.D. za ugostiteljstvo, turizam, trgovinu i pružanje ostalih usluga zbog povećanog obima posla raspisuje natječaj za:  Konobar-servir. Uvjeti: SSS, KV, PKV ugostiteljskog ili općeg smjera ili radno iskustvo na poslovima pansionskog konobara, poznavanje jednog svjetskog jezika. Nudimo Vam: ugovor na određeno vrijeme u trajanju turističke sezone, mogućnost napredovanja u poziciji, odlične radne uvjete i stimulativnu plaću za dolazak na rad u sezoni, plaćanje putnih troškova u jednom pravcu.

Opširnije pronađite OVDJE

Mikrokreditna Fondacija Sunrise traži zaposlenike u Bihaću, Velikoj Kladuši, Cazinu, Ključu, Bugojnu, Jajcu, Maglaju, Matuzićima, Orašju, Gračanici, Višegradu, Čapljini, Čitluku, Međugorju, Ljubuškom i Sarajevu. Kao jedna od vodećih mikrokreditnih fondacija u Bosni i Hercegovini, Mikrokreditna fondacija SUNRISE pruža priliku ambicioznim ljudima za rad u dinamičnom i stimulativnom okruženju u kojem se vrednuje i cijeni znanje, poštenje i talenat.  S ciljem podrške razvoju i jačanju pozicije na tržištu Mikrokreditna fondacija SUNRISE raspisuje oglas za prijem u radni odnos. Kreditni službenik. Uslovi za obavljanje posla: najmanje srednji stepen stručne spreme (SSS); poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima; poznavanje lokalne sredine i ekonomskih prilika na području rada, poznavanje rada na računaru; položen vozački ispit „B“ kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE