Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Wiener osiguranje, EZ Busovača, Aldi…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group je dio vodeće osiguravajuće grupacije u centralnoj i istočnoj Evropi, koja generiše godišnji premijski prihod od preko 9 milijardi eura, zapošljava preko 25.000 radnika i ostvaruje godišnju dobit od preko 500 miliona eura.

Ukoliko imate želju da se profilišete u industriji osiguranja, da obogatite svoje radno iskustvo i imate posao u kome će vaša komunikacija i energija pomoći da se profilišete u vrhunskog stručnjaka, imamo posao za Vas. Menadžer za razvoj prodaje – Voditelj tima. Opis poslova: organizovanje rada i rukovođenje prodaje, izrada plana i strategije rada, optimizacija i kontrola procesa rada, animira, regrutuje i predlaže kandidate, odgovoran za planiranje i ispunjenje plana, koordinira i organizuje rad prodaje.

Opširnije pronađite OVDJE

A&A Consulting zapošljava: Pripravnik u računovodstvu. Opis posla: Na ovom radnom mjestu bit ćete educirani za provođenje računovodstveno – knjigovodstvenih poslova za više klijenata, iz više različitih biznisa, što podrazumijeva: rad sa klijentima; računovodstveno porezni poslovi i svakodnevna podrška poslovanju klijenta. Uslovi: VSS ekonomskog smjera, evidentiran u registru Zavoda za zaposljavanje Kantona Sarajevo najkasnije od 04.02.2019. godine, bez formalnog radnog iskustva, tj. da nikada nije imao zasnovan radni odnos poslije završenog studija, znanje engleskog jezika, osnovno poznavanje MS Office-a.

Opširnije pronađite OVDJE

“EZ” d.o.o. Busovača – Vodeći proizvođač sredstava za čišćenje i kozmetike u Bosni i Hercegovini raspisuje konkurs za radnu poziciju: Komercijalista. Aktivnosti koje podrazumjevaju rad komercijaliste su: organizacija,praćenje, širenje i provođenje prodaje u trgovačkim lancima; održavanje stalnog kontakta s kupcima; kvalitetno pozicioniranje proizvoda; praćenje tržišta i konkurencije. Uslovi: 
SSS;  najmanje 1 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima;  spremnost za rad na terenu.

Opširnije pronađite OVDJE

Renomirana proizvodno-građevna tvrtka ALDI raspisuje oglas: Skladištar. Uslovi: SSS, prednost poznavanje djelatnosti, vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE

Kompanija „EuroSpektar“d.o.o. je dugogodišnji generalni uvoznik i distributer renomiranih i kvalitetnih inostranih brendova u okviru primarne i finalne auto reparacije i brendova u okviru industrijske i dekorativne zaštite drveta i metala. Zbog povećanog obima poslovanja na tržištu BiH, kroz indirektan kanal prodaje prema trgovinama boja i lakova, i direktan kanal prodaje prema industrijskim korisnicima, neophodan nam je u našem prodajnom timu: Terenski komercijalista.  Nudimo: rad u kompaniji sa konstantnim progresivnim rastom obima poslovanja, rad u odgovornom i profesionalnom okruženju, kontinuirano stručno usavršavanje, stimulativna primanja na osnovu ostvarenih rezultata. Zahtjevi: obavezno predhodno iskustvo na poslovima terenske prodaje od min. 3 godine, poželjan predhodni rad u auto programu, auto industrije , auto reparatura, SSS , Poželjan Visoki/viši stepen stručne spreme, vozačka dozvola B kategorije, aktivan vozač, znanje jednog stranog jezika, znanje rada na računaru (Word, Excel, Power Point).

Opširnije pronađite OVDJE