Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Sinkro, Lactalis, Tibra Pacific…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Sinkro d.o.o. Sarajevo objavljuje oglas za popunu radnih mjesta: Referent za IT podršku korisnicima. Opis radnog mjesta:  IT podrška korisnicima; instalacija operativnog sistema te nadogradnja istog; instalacija novih računara te dijagnosticiranje i otklanjanje problema na računarima. Od Vas očekujemo:  iskustvo u radu na sličnim pozicijama, znanje engleskog ili njemačkog jezika; položen vozački ispit B kategorije.

Opširnije pronađite  OVDJE

Bora Bar trattoria&tartufferia za predstojeću sezonu 2019. traži kolege za sezonski rad u kuhinji.
Tražimo ambiciozne kuhare/kuharice sa iskustvom barem 1 sezone (godine) rada u kuhinji u al’ carte restoranu. Uslovi:  srednja stručna sprema, 1 godina radnog iskustva, poznavanje engleskog ili italijanskog jezika. Ovisno o iskustvu i sposobnostima(ali i trudu)dajemo plaću od 6000-9000kn/mjesec + manča-bakšiš, osigurani su besplatni obroci u restoranu.

Opširnije pronađite OVDJE

Lactalis BH d.o.o. objavljuje javni natječaj za radno mjesto: Suradnik u kontrolingu. Odgovornosti i zadaci: obavljanje poslova u procesu izrade planova poslovanja,  obavljanje poslova u procesu izrade prognoza i simulacija poslovanja, obavljanje poslova u procesu izrade izvještaja o poslovanju prodaje (dnevno, sedmično, mjesečno i godišnje) po svim segmentima (kupac, regija…) Profesionalno iskustvo i znanja: VSS ekonomskog smjera, minimalno 2 godine iskustva na poslovima samostalnog kontrolera, napredno korištenje računala (Excel), poželjno poznavanje rada u SAP-u, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije, iskustvo rada u međunarodnom okruženju je prednost.

Opširnije pronađite OVDJE

Tibra Pacific  d.o.o.  objavljuje oglas za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme za rad u Sarajevu. Arhitekta (m/ž). Kratak opis posla : Izrada projektno-tehničke dokumentacije, od koncepta do izvođenja, samostalno i u timu,  vođenje građevinske dokumentacije, uz davanje dnevnih i sedmičnih izvještaja, kontrola i nadzor prilikom realizacije projekata. Potrebne kvalifikacije : VSS – Diplomirani inžinjer arhitekture, napredno poznavanje rada u AutoCadu, te dodatnim građevinskim aplikacijima, izvrsno stručno znanje: poznavanje struke, propisa, projektnih procesa i detalja.

Opširnije pronađite OVDJE

Delos zaposlovanje d.o.o. je kadrovska agencija iz Slovenije. Za potrebe svog renomiranog klijenta tražimo kandidate za poziciju: Kvantitativni analitičar. Opis posla: razvoj modela za kvantitativnu analizu,
upoznavanje sa faktorima koji utiču na događaje na istraživanim tržištima u cilju razvoja i optimizacije alata i modela, obavljanje analiza i pregled rezultata. Nivo obrazovanja i iskustvo: VI ili VII nivo obrazovanja u odgovarajućem smjeru, minimalno 3 – 5 godina radnog iskustva u oblasti analitičkog rada.

Opširnije pronađite OVDJE