Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Nova Dental Clinic, ToRo, GRANMIR & CO…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

DEKRA Arbeit BH d.o.o. zapošljava na poziciji Brand ambasador (m/ž) na više lokacija. Poslodavac osigurava stimulativnu zaradu, fleksibilno radno vrijeme, kontinuiran razvoj kroz obuke i treninge, mogućnost karijernog napretka te dinamičan rad na terenu u različitim kanalima. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Nova Dental Clinic zapošljava na poziciji Stomatološka sestra (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje dinamično radno okruženje i poticajan tim. Prijavite se putem linka do 7.6.2024.

Mama Burgers zapošljava na poziciji Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje zanimljiv posao, ugodnu atmosferu te poticajan tim. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

ToRo d.o.o. zapošljava na poziciji Tajnica (m/ž) u Mostaru. Poslodavac omogućuje ugodnu atmosferu i poticajan tim. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

GRANMIR & CO d.o.o. zapošljava na poziciji Recepcioner (m/ž), Sobarica (m/ž) i Konobar (m/ž) u Međugorju. Poslodavac osigurava ugodnu atmosferu i odličan tim. Prijavite se putem linka do 17.5.2024.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!