Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Ekopak, La Delicia, ASA Direkt…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

OTOKA-BAMBUS d.o.o. zapošljava na pozicijama Inžinjer fitomedicine, Dostavljač i Trgovac/Cvjećar u Sarajevu. Poslodavac omogućuje rad u pozitivnoj i prijatnoj atmosferi te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 9.5.2024.

Ekopak d.o.o. zapošljava na poziciji Stručni saradnik za razvoj sistema reciklaže (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava rad na određeno s mogućnosti zasnivanja stalnog radnog odnosa, kontinuirane edukacije, stručno usavršavanje, mobitel, laptop te ugodan radni ambijent. Prijavite se putem linka do 20.4.2024.

La Delicia d.o.o. zapošljava na pozicijama Kuhar (m/ž), Slastičar (m/ž), Higijeničarka (m/ž) te Radnik u proizvodnji (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava zanimljiv posao, ugodan ambijent i poticajan tim. Prijavite se putem linka do 4.5.2024.

ASA Direkt d.o.o. u Sarajevu zapošljava na poziciji Operaterka / Operater u montaži fluidnih cijevi za automobile – CNC proizvodnji komponenti za hibridna vozila. Poslodavac osigurava rad kod uspješnog poslodavca, dodatke, priliku za napredovanjem i obukom te ugodnu atmosferu. Prijavite se do 263.4.2024. putem linka.

Astra d.o.o. zapošljava na poziciji Trgovac (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje rad u profesionalnom, prijatnom i dinamičnom okruženju, stalnu obuku i usavršavanja te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 5.5.2024.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!