Najbolji poslovi sedmice: Traže se kuhari u Sloveniji, zapošljava i Sparkasse bank

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Sparkasse Bank dd BiH je organizacija u snažnom razvoju i sa ambicioznim ciljem izlaska u vrh bankarskog tržišta. Ako želite podijeliti i slijediti sa nama viziju izlaska među tržišne lidere, prijavite se na poziciju: Samostalni stručni saradnik za praćenje usklađenosti. Od Vas očekujemo: VSS, Pravno ili srodno društveno usmjerenje, najmanje 1-3 godine radnog iskustva na srodnom području rada, aktivno poznavanje engleskog jezika – u govoru i pismu, aktivno poznavanje rada na računaru.

Opširnije pronađite OVDJE

AHM d.o.o. je kompanija čiji je primarni biznis proizvodnja mašina za industriju kartonskih pakovanja. Tražimo kompetentnog CNC operatera za sigurno i precizno opsluživanje CNC strojeva.CNC operater treba da bude vješt profesionalac sa visokim nivoom koncentracije i preciznosti. Oko za detalj i tehničko razumijevanje su esencijalni na poziciji CNC operatera. Nudimo: atraktivnu i sigurnu platu, plaćen smještaj ili prevoz, mogućnost za individualni i stručni napredak.

Opširnije pronađite OVDJE

Novoizgrađeni aparthotel u Centru Sarajeva APARTHOTEL CENTAR SARAJEVO zapošljava:  Recepcioner.

Od kandidata očekujemo: srednju stručnu spremu, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pisanju, poznavanje rada na računaru (MS Office, posebno Excel).

Opširnije pronađite OVDJE

Agencija MANPOWER d.o.o. je globalni lider i inovator u oblasti ljudskih resursa. Za potrebe našeg partnera, internacionalne farmaceutske kompanije Agencija MANPOWER d.o.o. je trenutno u potrazi za kandidatima. Konkurs je otvoren za poziciju: Medicinski predstavnik.  Profil kandidata: VSS (završen Farmaceutski, Stomatološki ili Veterinarski fakultet), 3 godine iskustva na istim ili sličnim pozicijama, poznavanje engleskog jezika, poznavanje rada na računaru, spremnost na terenski rad, vozačka dozvala – B kategorij.

Opširnije pronađite OVDJE

Trgotur, d.o.o. je porodična firma. U Sloveniji je to prva, a i najveća eksterna firma, koja radi sa ljudskim resursima. Tražimo i zapošljavamo početnike (bez radnog iskustva), kao i iskusne radnike iz oblasti ugostiteljstva. Za više kompanija u Sloveniji tražimo kandidate zanimanja: KUHAR. Nudimo: zapošljavanje za 12 meseci, uz redovnu mjesečnu isplatu, regulisanu radnu dozvolu i viza, zdravstveno osiguranje zaposlenog i mogućnosti osiguranja članova porodice, uređeni smještaj u blizini kompanije,

Opširnije pronađite OVDJE