Najbolji poslovi sedmice: Traže se kuhari, dostavljači, inžinjeri…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Društvo ABAK d.o.o. Tuzla se 17 godina bavi distribucijom prehrambenih proizvoda široke potrošnje. Zastupnici smo više internacionalnih i domaćih brendova u prehrambenoj industriji. Zbog ukazane potrebe oglašavamo potrebu za slijedećim radnim mjestom: Komercijalista. Potrebni uslovi: najmanje srednja stručna spreme; posjedovanje vozačke dozvole B kategorije; najmanje 2 godine radnog iskustva na poslovima prodaje; spremnost za stalan rad na terenu; poznavanje rada na računaru.

Opširnije pronađite OVDJE

Firma “Sympatel Telemarketing GmbH” već 25 godina uspješno posluje na području SR Njemačke sa preko 700 uposlenika , koja je odlučila i na području Kantona Tuzle otvoriti svoju poslovnicu i ponuditi nova radna mjesta Call agenta na poslovima Centra za brigu o korisnicima za prestižne kataloške firme sa područja SR Njemačke. Obavezni uslovi: aktivno poznavanje njemačkog jezika, iskustvo na sličnim poslovima je prednost ali ne i uvjet, radno iskustvo poželjno, ali nije ni uslov.

Opširnije pronađite OVDJE

Delos zaposlovanje d.o.o.je kadrovska agencija iz Slovenije. Za veliku slovenačku kompaniju sa više od 40 godina tradicije i sa skoro 200 zaposlenih traže sistemske inženjere. Njihova osnovna djelatnost je regulacija i digitalizacija dokumenata i podataka, upravljanje dokumentima i poslovnim procesima, arhiviranje dokumenata u elektronskoj i papirnoj formi. Stepen obrazovanja i radno iskustvo: VSS ili VŠŠ sa 2+ godine radnog iskustva. Stručno certifikovano znanje i ispiti: MCP ili MCSE ili drugi ekvivalentni certifikat, vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE

Adriatic Cruising d.o.o. traži Kuhara/icu  za rad na brodu  Adriatic Pearl od 20.04. do 20.10.2019. godine. Mjesto rada je brod. Smještaj i hrana su obezbijeđeni na brodu.

Opširnije pronađite OVDJE

Njemačka tvrtka MADRIA GmbH traži djelatnike za radne pozicije dostavljača paketa / kurira za lokaciju Zagreb i Pazin (Istra). Ukoliko želite ostvariti karijeru u Njemačkoj tvrtki, javite se još danas jer je preostalo još malo mjesta! Posebne pogodnosti: osiguranu novu radnu odjeću po mjeri djelatnika, 
plaćene prekovremene sate,  ugovor o radu i urednu prijavu (plaćeni svi dodatni troškovi).

Opširnije pronađite OVDJE