Najbolji poslovi sedmice: Prilika za komercijaliste, hotelske radnike, audio/video montažere…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Didaco Commerce d.o.o. jedna je od vodećih distributerskih kompanija u oblasti kozmetike, koja zastupa proizvode poznatih svjetskih brendova od kojih izdvajamo : L'Angelica; Victoria Beauty; La-Casa-de-los-Aromas; Splat; UdV; Replay; Police; Zippo; Astra, Gosh, Eveline; Selective Proffessional; Rubella; Marion; Herbamedikus; Credo; Penti. Kompanija sa dušom koja donosi osmijeh – “Sretan je biti lako uz DIDACO” raspisuje konkurs za slobodna radna mjesta:  Komercijalista.  Nudimo Vam: mogućnost da ostvarite veoma podsticajnu zaradu, bonuse u skladu sa ostvarenim rezultatima, rad u stručnom i dinamičnom okruženju, mogućnost napredovanja, sticanje novih vještina i znanja.

Opširnije pronađite  OVDJE

Duga-tehna d.o.o. je vodeći domaći proizvođač boja, lakova i fasadnih žbuka. Ako ste Vi proaktivna i dinamična osoba i želite postati dio tima naše kompanije, koja posluje u skladu sa vrhunskim europskim standardima, koristeći najsuvremenije industrijske tehnologije, sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se prijavite na oglas za popunjavanje radnog mjesta: Prodajni predstavnik.  Vaše kvalifikacije: najmanje 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, izražene komunikacijske i prodajne vještine, dobre organizacijske sposobnosti, pedantan i detaljan pristup radu.

Opširnije pronađite OVDJE

Adecco H.R. d.o.o.- Hoteli Bernardin za sezonu 2019. imaju potražnju za Hotelskim radnicima (kuhar, konobar, pizza majstor). Hotel Bernardin, d.d. raspolažu sa ukupno 1.184 hotelskih soba u najatraktivnijem dijelu Slovenskog primorja. Na tržištu imaju 6 hotela, 3 kompleta apartmana i kampova sa raznolikim asortimanom usluga za različite tržišne segmente, od poslovnog do turističkog turizma. Ovim su preuzeli veliku društvenu odgovornost i ulogu turističkog promotera slovenačke Istre. Hoteli Bernardin, d.d. zadržali su zaštićene znakove koji su na tržištu prisutni već četiri decenije. Nude: redovno zapošljenje u dinamičnom radnom okruženju i mladoj i motiviranoj ekipi, organizovan smještaj, organizovanu ishranu, rad u urednom i čistom radnom okruženju.

Opširnije pronađite OVDJE

Gadžo Comerc d.o.o. je firma osnovana 1996 godine i bavi se veleprodajom robe široke potrošnje. Rapisuje konkurs za poziciju: Komercijalista. Kvalifikacije: SSS, minimalno dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama, poznavanje MS Office, izvrsne komunikacijske sposobnosti.

Opširnije pronađite OVDJE

Tim System raspisuje konkurs za slobodno radno mjesto: Video/Audio montažer. Potrebno poznavanje rada u Adobe softverima za obradu slike i zvuka (Adobe Photoshop, Adobe After Effects, Adobe Premiere) i EDIUS.

Opširnije pronađite OVDJE