Traže se radnici u Mariboru: Neto plata 1400 eura, besplatan kurs jezika

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Mars 97 d.o.o. zapošljava Asistenta u računovodstvu (m/ž) u Sarajevu. Očekuje te ugodna radna atmosfera i poticajan tim. Prijavite se putem linka do 28.12.2023.

Pepco BH zapošljava Voditelja trgovine – poslovođu (m/ž) na više lokacija diljem Bosne i Hercegovine. Poslodavac osigurava bonuse za ostvarene prodajne planove, rad u europskom lancu koji se dinamično i brzo razvija, stalni radni odnos te popust za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 12.12.2023.

Agrinatura zapošljava na pozicijama Laborant (m/ž), Pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž) i Operater za strojevima (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje autonomiju, ugodnu radnu atmosferu i veseo tim. Prijavite se putem linka do 28.12.2023.

Soho Wintech PVC d.o.o. zapošljava Skladišnog radnika (m/ž) u Sarajevu i Živinicama. Poslodavac osigurava ugodnu radnu okolinu i poticajan tim. Prijavite se putem linka do 14.12.2023.

Salax d.o.o. zapošljava na poziciji Radnik u proizvodnji (m/ž) u Mariboru. Poslodavac osigurava rad u urednom i stabilnom radnom okruženju, netu plaću od 1350€do 1400€, iskusnog mentora, besplatan tečaj slovenskog jezika te ugodnu atmosferu. Prijavite se do 28.12.2023. putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Top 10 poslovnih vijesti i događaja protekle sedmice