Najbolji poslovi sedmice: Ko traži inženjere a ko pomoćne radnike

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Sparkasse Bank dd BiH je organizacija u snažnom razvoju i sa ambicioznim ciljem izlaska u vrh bankarskog tržišta.  Stoga ćete kod nas pronaći izuzetno dinamično, izazovno i zahtjevno poslovno okruženje, ali i dobar tim profesionalaca u kojem su Vam otvorene sve mogućnosti usavršavanja i napredovanja.Ako želite biti dio našeg tima, pozivamo Vas da se prijavite na poziciju u nastavku.Ako želite podijeliti i slijediti sa nama viziju izlaska među tržišne lidere, prijavite se na poziciju: IT SERVIS MENADŽER, Odjel upravljanja IT arhitekturom, IT servisima i IT procesima, Direkcija IT/Org, Centrala Sarajevo. Od vas očekujemo: Vi ste izuzetno analitična i organizovana osobakoja kontinuirano vodi računa o postavljenim prioritetima, Vi ste izuzetno komunikativna osoba koja voli raditi sa ljudima, sposobna za obavljanje više zadataka istovremeno, Vaše promišljanje je bazirano na logici, usklađeno i sa dnevnim i sa dugoročnim planovima, Vi ste vrlo vješt pregovarač u čijem fokusu su interesi svih zainteresovanih strana, upoznati ste sa elementima i principima IT arhitekture, imate visoku stručnu spremu (fakulteti informatičkog, matematičkog ili ekonomskog usmjerenja), odlično poznajete engleski jezik.

Opširnije pronađite OVDJE

General Engineering d.o.o. je perspektivna i ambiciozna kompanija, koja se bavi pružanjem usluga u sektoru elektroenergetike, automatike, telekomunikacija i informacionih tehnologija u Bosni i Hercegovini, ali i u inostranstvu, te konstantno teži pronalasku kvalitetnih kadrova sa kojima će nastaviti unapređivati obostrani poslovni uspjeh. Ukoliko ste zainteresirani za rad u iskusnom, mladom i ambicioznom timu, otvoreni za kontinuirano i omogućeno usavršavanje, predani poslu, disciplinirani, ali u isto vrijeme i kreativni u radu, pozivamo Vas da se prijavite na sljedeću poziciju: Prodajni inženjer.

Uslovi koje kandidat treba ispunjavati su: VSS, završen tehnički fakultet – drugi ciklus; poznavanje rada u MS Office; poželjno prethodno radno iskustvo u trajanju od 5 godina; aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu; poželjno poznavanje i drugog stranog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE

PRESEČKI GRUPA d.o.o., Krapina, Republika Hrvatska, oglašava sljedeće radno mjesto: Autoelektričar – 5 izvršilaca. Opis radnog mjesta:  podizanje materijala i rezervnih dijelova sa skladišta za izvršenje posla prema odobrenoj zahtjevnici, namještanje, prilagođavanje i popravljanje električnih dijelova aparata u motornim vozilima, obavljanje generalnih popravaka elektropokretača i alternatora, obavljanje popravka svih agregata kao što su; elektropokretači, alternatori, motori brisača stakla, vjetrobrani te motori grijača vozila.

Opširnije pronađite OVDJE

Obrt za ugostiteljstvo i trgovinu „4YOU“, fast food traži pomoćne radnike u kuhinji za sezonu 2019. Osiguran smještaj i hrana (blizina radnog mjesta) Opis posla: Priprema jela prema utvrđenim jelovnicima, normativima i standardima, održavanje čistoće i urednosti radnog prostora te odgovorno rukovanje kuhinjskim aparatima, inventarom i opremom, poznavanje i provođenje svih relevantnih standarda kuhinjske operative te higijene. Plaća u Eurima: između 700,00 do 950,00 ovisno o mjesecima u sezoni.

Opširnije pronađite OVDJE

Fondacija bosanskohercegovačka inicijativa žena, partnerska organizacija UNHCR-a u projektu “Pružanje raznovrsnih usluga priznatim izbjeglicama i tražiteljima azila“ u 2019.godini, raspisuje oglas za prijem suradnika/ca za obavljanje poslova, u okviru istog projekta: Finansijski asistent/asistentica. Opći uvjeti:  najmanje završena srednja škola, gimnazija ili srednja ekonomska škola, najmanje 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Posebni uvjeti : računalne vještine, osobito s proračunskim tablicama i računalnim softverom, izvrsne matematičke i analitičke vještine, aposobnost samostalnog određivanja prioriteta dnevnih zadataka i odgovornosti, razumijevanje standarda privatnosti podataka; dobre pisane i verbalne komunikacijske vještine.

Opširnije pronađite OVDJE