Na aerodromu Banjaluka 378.000 putnika

0

Međunarodni aerodrom Banjaluka od početka godine do septembra imao je 378.205 putnika, što je za 127.266 više u odnosu na isti period prošle godine, rekla je portparolka ovog aerodroma Sanela Kasalović.

Ona je navela da je u ljetnjoj sezoni, osim redovnih linija, Aerodrom Banjaluka imao i čarter letove za Tursku, Tunis, Egipat i Grčku.

Kasalović je navela da zimski red letenja putnicima nudi destinacije zanimljive za turističke i poslovne aktivnosti, te novogodišnje praznike, prenose Nezavisne novine.

– Aviokompanije sa kojima imamo odličnu saradnju Ryanair, Wizz Air i Air Serbia će početkom zimske sezone svim putnicima omogućiti putovanja u evropske i svjetske metropole na brz i siguran način: Beograd, Brisel, Geteborg, Memingen, Beč, Nirnberg, Stokholm, Dortmund i Bazel – precizirala je Kasalović.

Ona je istakla da je Aerodrom Banjaluka uvijek u pregovorima sa novim kompanijama za nove destinacije o čemu će pravovremeno obavijestiti javnost.

Kasalović je dodala da se sve informacije o rasporedima letova mogu pročitati na internet stranici Aerodroma Banjaluka ili izabranih aviokompanija.