Lepa Brena potvrdila da sprema novu investiciju: Ulazi u novi biznis

0

Lepa Brena je na estradi dugi niz godina, a mnoge je oduvijek intrigiralo njenog bogatstvo i sve što posjeduje. Iako je sve stekla svojim radom, negativni komentari na račun života koji vodi nisu izostali.

Ali, pjevačica kaže da na to više ne obraća pažnju.

– Ja da sam razmišljala o tome u posljednjih 40 godina, završila bih na klinici za mentalno problematične osobe. Medijima dozvoljavate da zadiru u vaš džep do nekih granica. Ali oni to ni sami ne mogu da saberu, pa ja to gledam kao neki vid zabave za njih – otkrila je Brena.

Pjevačica je najavila i to da će se u narednom periodu njeno bogatstvo još više umnožiti zbog biznisa koji pokreće, te da je tek tada spremna na sve ono što će se pisati.

– Tek neće moći da saberu! Radi se puno i pametno se ulaže. Naša djeca su porasla, to su sad muškarci koji se takođe bave biznisom i na to sam izuzetno ponosna – ispričala je ona za “Grand Online”, prenosi 24sedam.

Podsjetimo da su mediji pisali da se Brena sprema za veliku investiciju na Trebeviću kraj Sarajeva. Pjevačica je najprije demantirala takve vijesti.

No, načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović kazao je nedavno da su u toku pregovori rukovodstva opštine sa “važnim investitorima, koji su  ranije pominjani u javnosti, o izgradnji novog turističkog kompleksa na ovom lokalitetu”.

Prema njegovim riječima, “investitor o kome se već govorilo u javnosti planirao je izgradnju dva hotela površine oko 15.000 metara kvadratnih sa pratećim sadržajima” na Trebeviću.

Projektom je, kako je naveo, predviđena izgradnja vještačkog jezera, sankališta, dječijeg skijališta.

Gašanović nije konrektno rekao na kojeg investitora misli. No, zanimljivo je da je riječ o projektu o kojem se govorilo upravo u kontekstu investicije Lepe Brene.

Nije rijedak slučaj da investitori ne žele govoriti o nekom ulaganju i da demntiraju takve vijesti sve do otpočinjanja realizacije projekta.