Leburić komerc u Bijeljini otvorio još 50 radnih mjesta

0

Kompanija “Leburić Komerc” otvorila je u četvrtak u Bijeljini svoj novi maloprodajni objekat.

U objektu “Fortuna home” koji je prvi objekat otvoren po novom konceptu kada je asortiman u pitanju, posao je dobilo 50 radnika.

– HOME je smješten u blizini već postojećeg marketa “Fortuna” u Bijeljini. Objekat obuhvata 2.500 kvadratnih metara prodajnog prostora, sa posebno odabranim i savremenim asortimanom za potrebe naših kupaca. Pored posebno izabranog asortimana naš objekat je pripremljen u savremenom i modernom dizajnu i rasporedu – objavljeno je iz ove kompanije.

Market “Fortuna HOME” baziran je na programu neprehrane i u njemu se može pronaći širok asortiman kućne dekorative, elektro i vodo materijala, boja i lakova, alata, bijele tehnike, tepiha, zavjesa i tekstila.

Inače, firma Leburić Komerc d.o.o. je osnovana početkom devedesetih godina kao mali porodični posao a otada je postala jedna od vodećih centara za veleprodaju i maloprodaju na tržištu BiH.

Osim uvoza i distribucije stranih i regionalnih brendova, Leburić Komerc se bavi prodajom vlastitih robnih brendova a u sastavu kompanije posluje i maloprodajni lanac marketa “Fortuna”.