Konzum otvorio tri nove prodavnice: Zaposleno 13 radnika

0

Konzum  je  otvorio tri nove prodavnice u Konjicu, Bihaću i Cazinu te tako nastavio trend širenja svoje maloprodajne mreže.

Iako su okolnosti poslovanja tokom ove godine u svim industrijama pa tako i u retailu bile otežane usljed pandemije, Konzum je ipak od početka godine do sada uspio otvoriti 11 novih prodajnih objekata u kojima je zaposleno više od 60 zaposlenika.  Do kraja godine bit će otvorena još jedna nova prodavnica u Živinicama.

Novi objekti u Konjicu i Cazinu se prostiru na površini 130 m² dok je objekat u Bihaću površine 90 m²  te nude bogatu ponudu svježeg voća, povrća, mliječnih, delikatesnih i pekarskih proizvoda, osnovnih životnih namirnica, pića, slatkiša, kao i proizvoda za njegu, higijenu i kućanstvo. U novim prodavnicama zaposleno je 13 zaposlenika.

 „Zadovoljstvo mi je jer smo našu mrežu prodavnica proširili sa tri nova prodajna objekta i poželjeli dobrodošlicu novim kupcima u Konjicu, Bihaću i Cazinu. Sve tri prodavnice su smještene na atraktivnim lokacijama, te su vrlo pristupačne i prilagođene za obavljanje svakodnevnih kupovina. I u narednoj godini, nastavljamo potragu za najboljim lokacijama za otvaranje novih prodajnih objekata te koristim priliku obavijestiti i pozvati sve one koji imaju adekvatan poslovni prostor za izdavanje da nam mogu poslati ponudu putem maila nekretnine@konzum.co.ba.  Vjerujem da ćemo biti u prilici izabrati nove atraktivne lokacije koje će uskoro postati omiljeno mjesto za kupovinu našim kupcima širom BiH“, izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Na dan otvorenja za kupce u novim prodavnicama su pripremljene posebne akcijske ponude koje donose značajne uštede, prvi kupci nagrađeni su poklonom, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno.

Više informacija u vezi otvorenja novih prodavnica, ali i drugim aktuelnim projektima Konzuma dostupno je na korporativnoj web stranici www.konzum.co.ba.