Konzum otvorio novu prodavnicu u Mostaru

0

Konzum je danas otvorio novu prodavnicu u Mostaru, na adresi Mile Budaka 109A, koja se prostire na više od 150m²  prodajne površine i zapošljava 6 zaposlenika.

Nova prodavnica je prilagođena obavljanju svakodnevne  kupovine, a asortiman obuhvata svježe i kvalitetne prehrambene proizvode te odabrani izbor neprehrambenih proizvoda potrebnih svakom domaćinstvu po povoljnim cijenama.

U povodu otvorenja pripremljena je posebna akcijska ponuda, vrijedne nagrade na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno.

„Zadovoljstvo mi je da Konzum nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže. Imali smo u planu da otvorimo nekoliko novih objekata u prvom kvartalu ove godine, međutim zbog vanredne situacije prouzrokovane pandemijom korona virusa, morali smo sve prolongirati. Sretni smo da sada možemo nastaviti niz otvorenja te s ponosom mogu reći da ćemo u naredna dva mjeseca otvoriti 5 novih prodavnica. Prodavnica koju smo danas otvorili u Mostaru smještena je u novoizgrađenom stambenom objektu, savremeno je opremljena te vjerujem da će kupcima biti novo odredište za ugodnu svakodnevnu kupovinu u susjedstvu“, izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Povodom otvorenja nove prodavnice predstavnici Konzuma posjetili su Rehabilitacijski centar „Sveta obitelj“ te uručili prigodnu donaciju namijenjenu djeci sa posebnim potrebama ovog centra.