Konzum otvorio novu prodavnicu u Istočnom Sarajevu

0

Konzum je otvorio novu prodavnicu u Istočnom Sarajevu na adresi Sime Milutinovića Sarajlije 8.

Prodavnica se nalazi u sklopu novoizgrađenog stambenog objekta i prostire se na površini 200 m² te nudi bogat asortiman svakodnevno potrebnih proizvoda za prehranu, njegu, higijenu i kućanstvo. U novoj prodavnici zaposleno je 7 zaposlenika.

„Veliki broj prisutnih kupaca na otvorenju i zadovoljstvo koje su sa nama podijelili zbog otvaranja novog objekta u svom komšiluku, bogate ponude, pristupačnih cijena,  ali i posebnih aktivnosti koje smo za njih pripremili, za nas su potvrda da smo napravili dobar posao i zbog toga smo veoma sretni. Vjerujem da će naš novi objekat u Istočnom Sarajevu biti nezaobilazno mjesto obavljanja svakodnevnih kupovina za stanovnike ovog naselja, a mi ćemo se truditi da za njih osiguramo kvalitetne, svježe i povoljne proizvode svaki dan. Zadovoljstvo mi je jer sa otvorenjima novih objekata nastavljamo i dalje, te već u toku naredne sedmice otvaramo dva prodajna objekta u Zenici“, izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Aktivnosti u povodu otvorenja trajat će nekoliko dana, a  kupci će osim kupovine u ugodnom ambijentu nove prodavnice imati priliku kupovati uz posebnu akcijsku ponudu, osvojiti vrijedne poklone na kolu sreće, te uživati u drugim brojnim iznenađenja.

Za mališane je pripremljena velika zabava sa maskotama Zdravoljubaca, kao i podjela duplih naljepnica za Zdravoljupce.

Kompletna akcijska ponuda kao i više detalja o aktivnostima povodom otvorenja dostupno je na www.konzum.co.ba.