Hrvatska: Konzum izlazi iz segmenta drogerija, Mueller preuzima Kozmo

0

Mueller trgovina Zagreb i Konzum potpisali su ugovor prema kojem će Mueller preuzeti trgovačko poslovanje drogerijskom robom koje je Konzum obavljao u specijaliziranim prodavaonicama pod brendom Kozmo

Između kompanije Mueller trgovina Zagreb d.o.o. i Konzum d.d. potpisan je Ugovor kojim će Mueller preuzeti trgovačko poslovanje drogerijskom robom koje je Konzum obavljao u specijaliziranim prodavaonicama pod brendom KOZMO.

Navedena saradnja omogućit će Muelleru daljnje jačanje svoje prisutnosti i pozicije na hrvatskom tržištu, dok će Konzumu osigurati daljnji fokus na core business. 

“U skladu s najavljenom poslovnom strategijom snažnog fokusa na osnovnu djelatnost, donesena je odluka o izlasku Konzuma iz segmenta drogerija.  Vjerujem da smo u drogerijskom lancu Mueller pronašli pouzdanog partnera koji će na zadovoljstvo naših potrošača u narednom razdoblju dodatno razvijati drogerije i njihovo poslovanje. Konzum će kao tržišni lider, u 2017. godini koja je ujedno i godina  obilježavanja Konzumovog 60-tog rođendana, i dalje raditi na ukupnom  unapređenju svog poslovanja”, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma. 

Save