Fructa-trade otvara novi Kort, traži radnike

0

„Fructa-trade“ d.o.o. Derventa, jedna od vodećih kompanija na tržištu BiH u oblasti proizvodnje, veleprodaje i maloprodaje otvara novi maloprodajni objekat „Hiper Kort“ u Trebinju u ulici Vojvode Stepe Stepanovića bb.

To će biti 46. objekat kompanije koja je prije nekoliko dana otvorila i objekat u Šekovićima.

Za potrebe novog objekta kompanija je objavila i oglas za zapošljavanje. Traže poslovođu i zamjenika poslovođe trgovinskog objekt, te više izvršilaca za pozicije administrator, mesar, trgovac, skladištar, konobar i kuhar.

Kako je navedeno iz kompanije, uposlenicima nude konkurentnu nadoknadu, redovnu uplatu zarada, penzionog i socijalnog osiguranja, mogućnost ličnog i profesionalnog usavršavanja i mogućnost napredovanja.

Ako želite raditi u prijatnom i stimulativnom radnom okruženju, u dobrom timu i imate iskustvo u maloprodaji, prijavite se na naš oglas, poručili su iz ove kompanije.

Pročitajte i: Otvoren još jedan “Bingo”, u rad puštena i hladnjača kapaciteta 12.000 tona

Podsjetimo, iz Fructa Tradea su u februaru najavili kako će u ovoj godini investirati oko 20 miliona KM, između ostalog i u otvaranje osam novi KORT marketa.

– Trenutno imamo 1.463 zaposlena radnika, a ove godine planiramo zaposliti još najmanje 287 radnika – kazali su tada za BiznisInfo.

D. Hadžić