Firma iz Zagreba traži radnike: Očekuju ih stimulativna primanja i plaćen smještaj, hrana i prevoz

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

LRC Inženjering d.o.o. zapošljava na poziciji Agent u call centru (m/ž) u Sarajevu. Ako imate izražene prodajne i komunikacijske vještine, stručnu spremu, dobru organizovanost i profesionalan stav, prijavite se do 31.10.2023. Poslodavac osigurava ugodnu radnu okolinu te poticajan i profesionalan tim. Prijavite se putem linka.

Tel – Graditelj d.o.o. zapošljava na pozicijama Tesar (m/ž), Vozač kamiona C kategorije s dizalicom (m/ž), Rukovatelj mini utovarivačem (m/ž), Telekomunikacijski tehničar – početnik (m/ž) i Telekomunikacijski tehničar (m/ž) u Hrvatskoj. Očekuju te stimulativna primanja, rad na neodređeno, plaćen smještaj, prehrana i prijevoz te mogućnost napredovanja. Prijavi se putem linka do 18.11.2023.

Ski Fenix d.o.o. zapošljava na pozicijama Konobar (m/ž), Recepcioner (m/ž), Pomoćni radnik u kuhinji  (m/ž), Rukovodilac tehničke službe (m/ž) i Sobarica (m/ž) u Jahorini. Očekuje te ugodna radna atmosfera i poticajan tim. Prijavi se do 02.11.2023. putem linka.

AIS Centar d.o.o. zapošljava na pozicijama Specijalista za kontakt s klijentima i Operater Call Centra u Sarajevu. Poslodavac osigurava primanja između 900 i 1000 BAM plus bonusi i nagrade, interaktivni trening s najboljim stručnjacima područja, profesionalni razvoj te fleksibilno radno vrijeme i puno radno vrijeme. Prijave poslati putem linka do 05.11.2023.

Geomet d.o.o. zapošljava na poziciji Rukovodilac službe (sektora) mašinskog održavanja m/ž u Olovu. Poslodavac omogućuje rad na odgovornoj poziciji, podsticajno okruženje i prijatnu radnu atmosferu, rad na izazovnim projektima koji će obogatiti vaše iskustvo te mogućnost usavršavanja i napredovanja. Prijavite se putem linka do  19.11.2023.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!