Ekskluzivno u Crvena jabuka marketima vrhunski autentični grčki proizvodi brenda Dodoni

0

Prave okuse Grčke donose vam Crvena jabuka marketi koji prvi na tržištu BiH nude autentične mliječne proizvode svjetski poznatog brenda Dodoni.

„Zadovoljstvo nam je što na tržište BiH donosimo tradicionalne i visokokvalitetne proizvode od isključivo 100% grčkog pasterizovanog ovčijeg i kozjeg mlijeka. U pitanju je nekoliko proizvoda: autentični grčki jogurt delikatnog okusa sa smanjenom količinom ugljenih hidrata što ga čini odličnim izborom za sve režime ishrane, halloumi – tradicionalni dragulj Kipra, sir koji je sjajan u sirovoj verziji, ali i pečen u tavi i na roštilju te nezaobilazni grčki feta sir sa zaštićenom oznakom porijekla i svjetski priznat i nagrađivan  zbog svog visokog i dosljednog kvaliteta“, ističu iz Crvena jabuka marketa.

Halloumi grčki sir podjednako je ukusan sirov ili grilovan u tavi ili na roštilju

Potvrdu kvaliteta daje kombinacija geografskog porijekla i visoke tehnologije u jedinstvenoj kombinaciji ovčijeg i kozjeg mlijeka sa pašnjaka epirske regije, sa mjesta gdje se spajaju morska i planinska klima. Dodoni su zaštićeni proizvodi europskog porijekla koji se proizvode u skladu sa najvišim standardima organske proizvodnje, zasnovani na tradiciji. Zahvaljujući iskustvu od 60 godina i više od 5000 farmera kooperanata, danas imamo priliku uživati u pravom okusu feta sira – po recepturi koja se ne mijenja decenijama te konzumirati i druge autentične grčke proizvode koji su postali prepoznatljivi širom svijeta.

Feta sir idealan je izbor za kombinovanje u salatama, ali i kao dodatak slanim jelima

Grčke jogurte i sireve brenda Dodoni potražite u Crvena jabuka marketima u Bihaću, Sarajevu, Bosanskoj Krupi, Bosanskom Petrovcu, Cazinu, Jajcu, Kaknju, Tuzli i Vitezu.