Domaća kompanija uposlene počastila putovanjem u Istanbul

0

Grupacija koju čini 16 kompanija u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Holandiji i Njemačkoj ukupno broji 1010 uposlenika

Na proslavi održanoj u decembru prošle godine povodom 20 godina kompanije Hifa-Oil, održano je nagradno izvlačenje u kojem su između ostalih nagrada uposlenici svih kompanija-članica Grupacije Hifa-Oil mogli osvojiti putovanje u Istanbul.

Ispred svake od kompanija izvučena je jedna osoba iz kutije s imenima svih uposlenika te kompanije. Sreću da budu izvučeni imali su: Emin Mahmutefendić ispred kompanije Euro-Roal, Edin Bajraktarević – kompanija Euro Solar, Mirza Kamišević – Euro-Metali Zagreb, Ibrahim Joldić – LB Profile, Enis Alić – kompanija Hifa-Oil, Maja Latković – Hifa-Oil Crna Gora, Nikola Drinčić – sektor metala u Crnoj Gori, Azra Ahmetagić – kompanija Nostro, Berina Gibanica ispred Solution Hub-a, Hazim Sinanović – kompanija Euro-Stil, Sadmir Omerčić – Bowido i Omer Lavić – Euro-Metali, objavljeno je iz HIfa-OIl grupacije.

Nagradno putovanje trajalo je od 30. aprila do 4. maja, a za to vrijeme uposlenici su mogli uživati u ljepotama Istanbula, ali i jačati međusobne poslovne konekcije obzirom da dolaze iz različitih kompanija u okviru Grupacije.

Zajedničke slike iz Istanbula pričaju priču o lijepom putovanju i druženju uposlenika Grupacije. Namjera uprave Grupacije Hifa-Oil je kroz ovakve aktivnosti doprinositi boljoj povezanosti uposlenika, pozitivnoj radnoj atmosferi, ali i zadovoljstvu poslom.

Hifa-Oil kao grupacija koju čini 16 kompanija u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Holandiji i Njemačkoj ukupno broji 1010 uposlenika.

Njihovo zadovoljstvo i kvalitetni radni uslovi prioritet su te im se pored dobrih uslova za rad želi obezbijediti prostor za napredak i lični razvoj, pozitivno radno okruženje, kao i prilika da budu nagrađeni za svoj doprinos i da se u svakom trenutku osjećaju kao cijenjen i važan dio Grupacije.