Dobra godina za naš poznati brend namještaja: Radili su po cijeloj Evropi

0

Ećo Company,  sa dobro poznatim brendom Inside Furniture & Interior Design, iza sebe ima još jednu uspješnu poslovnu godinu.

Kvalitetan namještaj i originalna dizajnerska rješenja pronašla su tokom 2018. godine svoj put i do brojnih evropskih destinacija. Tako je Ećo Company u prošloj godini ostvarila izvoz u Austriju, Njemačku, Švicarsku, Norvešku, Luksemburg, Hrvatsku i druge evropske zemlje.

Riječ je o programu „Opremanje enterijera na daljinu“ (Distance Interior Furnishing) u okviru kojeg su urađena 3D dizajnerska rješenja te opremljeni kompletni enterijeri, vodeći računa o potrebama i željama klijenata.

Enterijeri su opremani namještajem po mjeri po sistemu “ključ u ruke”, a ovaj program se pokazao posebno pogodnim za osobe koje se suočavaju sa nedostatkom vremena ili zbog udaljenosti nisu u mogućnosti lično posjetiti kompaniju i izložbeno prodajni salon namještaja u Sarajevu.

Kompanija je uspješno realizirala i brojne projekte na domaćem tržištu, a neki od strateških partnera bili su dm drogerie markt, cm-cosmetic market, Butmir, Unioninvest, Altermedia, Al Shiddi Group, Addiko Bank, Rawasi Real Estate i dr.

Moderan dizajn, vrhunski materijali i pouzdanost u realizaciji svih projekata samo su neki od faktora koji su u proteklom periodu doveli do povećanja tržišnog učešća, kažu u ovoj kompaniji.

„U narednom periodu planiramo investicije u nove tehnološke pogone, proširenje proizvodnje i nova upošljavanja kako bi adekvatno odgovorili na sve zahtjeve koji dolaze od klijenata i kako bi skratili rokove isporuke. Cilj nam je i jačanje pozicije na bh. tržištu, kao i na inostranim tržištima. Pored ostvarenog uspjeha u komercijalnom dijelu poslovanja kompanije, ističem i da ćemo nastaviti sa društveno odgovornim poslovanjem, odnosno finansiranjem humanitarnih organizacija, kao što je to bio slučaj i u proteklim godinama“, izjavio je direktor kompanije Suad Ećo.

Kako je istakao, i za ovu godinu dizajneri i arhitekti Insidea pripremaju niz inovativnih i modernih rješenja.