Danas svečano otvaranje novog Bingo City Centra u Tuzli

0

Bingo City Centar koji je smješten u tuzlanskom naselju Kreka posjetiteljima će danas otvoriti svoja vrata.

Riječ je o savremenom objektu koji se prostire na površini od 40.000 kvadratnih metara, a na tri etaže građanima će ponuditi sasvim novu vrstu ugođaja koja dosad nije bila dostupna na području Tuzlanskog kantona.

Bingo City Centar predstavlja Bingov najveći objekat ovakve vrste, a pod njegovim krovom djelovat će blizu 50 različitih trgovina.

Pored Bingo Plus hipermarketa sa bogatim i drugačijim asortimanom, objekat će činiti još i velika igraonica za djecu, nekoliko restorana sa bogatom gastronomskom ponudom, kuglana Brunswick, ali i Cinestar kino sa pet dvorana, čije će svečano otvaranje biti upriličeno u decembru ove godine.

Kupcima će na raspolaganju biti i asortimani poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, kao što su Zara, Sport Vision, Koton, Terranova, Top Shop, Mona, Office Shoes, Deichmann, Tom Tailor, dm, kao i mnogi drugi.

Svečano otvaranje Bingo City Centra bit će upriličeno danas. Osim popusta, prisutne očekuje bogat zabavni program u okviru kojeg će nastupiti poznati bh. pjevači Hari Mata Hari i Amel Ćurić.