Bugatti W16 Mistral se predstavio u Saudijskoj Arabiji

0

Nakon debija na Bliskom istoku u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, sljedeće putovanje W16 Mistrala vodi u Rijad.

Zanimljiv roadster prolazi znamenitosti glavnog grada Kraljevine Saudijske Arabije prije ekskluzivne pretpremijerne manifestacije u izložbenom prostoru Bugatti Riyadh.

Rijad, prijestonica Saudijske Arabije upoznaje W16 Mistrala.

Od moderne metropole do elegantnog okruženja hotela Ritz Carlton Riyadh, W16 Mistral se odlično uklapa u identitet grada.

Nazvan po vjetru koji najavljuje nova godišnja doba u južnoj Francuskoj, snažni W16 quad-turbo Bugatti W16 Mistral od 1600 KS posljednji je takve vrste.

Spaja neuporedive nivoe performansi s bezvremenskim dizajnom koji je istovremeno prepoznatljiv u svojoj modernosti, ali u svojoj počasti dugoj lozi Bugatti roadstera.

“Saudijska Arabija nastavlja rasti kao središte međunarodne trgovine, a kako raste, tako raste i entuzijazam za hipersportske automobile iz Molshajma. Dugi niz godina, stanovnici Kraljevstva divili su se neuporedivoj baštini, izradi i performansama Bugattija i počašćeni smo što možemo dovesti naš vrhunski roadster u Kraljevstvo kako bismo vidjeli ovaj neusporediv automobil”, rekao je Kostas Psaris, regionalni direktor za Bliski istok i Aziju u Bugattiju, prenosi Autoportal.hr.