Brzorastući bh. prodajni lanac otvorio 9. objekat, tvrde da su najjeftiniji

0

Specifičnost je da posjetitelji mogu kupovati artikle po veleprodajnim cijenama

Domaći trgovački lanac HAS SA d.o.o. otvorio je novi Cash&Carry objekat u Zavidovićima. Posao će dobiti 20 novih radnika. Novi objekat  nalazi se na Ekonomiji u Zavidovićima, sa površinom od 1000 m2 zatvorenog i 3500 m2 otvorenog parking prostora.

– Nudimo sve prehrambene i neprehrambene proizvode, kućanske potrepštine, kao i odjeću, i to po posebnim cijenama sa kojima će zasigurno svi kupci biti prijatno iznenađeni. Trudili smo se da ponudimo znatno niže cijene ne samo u odnosu na konkurenciju u Bosni i Hercegovini nego i puno šire. Novitet je također da kupci u našem objektu mogu kupiti na komad svaki artikal koji se nudi u veleprodaji po veleprodajnoj cijeni – ističu u kompaniji.

Firma HAS SA d.o.o. posluje od 2006. godine a ovo je 9. po redu maloprodajni objekat. Sa svojim prodajnim centrima firma je zastupljena u nekoliko gradova u Bosni i Hercegovini.

HAS SA se bavi međunarodnom trgovinom, prodajom roba široke potrošnje, uvozom i izvozom roba, sa izgrađenom mrežom velikog broja dobavljača i kupaca.

Skoro 20 godina HAS SA poslije sa firmama iz regiona, EU, sa akcentom na Italiju, Mađarsku i Tursku. Osim što nudi veliki broj najpoznatijih međunarodnih brendova, u svom vlasništvu posjeduje i vlastite modne brendove “Dječji kutak”, “Modni Kutak”, te “Maxi”.

– Poslujemo sa velikim brojem domaćih i međunarodnih brendova, s tim da posebno želimo istaknuti Tork Trada, Vision, Golf Kimiya, HTS, BMC, Renesan Group koji je ujedno jedan od najvećih svjetskih proizvođača vlažnih maramica, šampona, tečnih sapuna, vrećice za smeće, kuhinjski krpa i spužvica, koje prodajemo pod brendovima Belux, Speed i Akord – pojašnjavaju.

Firma također u svom sastavu posjeduje diviziju koja se bavi prodajom i razvojem mašina za metalnu industriju, robotiku i mašine za građevinu sa akcentom na pumpe za beton.

Od svog osnivanja pa do danas firma raste i razvija se, a 2011. godine HAS SA d.o.o. proglašen je za najbrže rastuće malo preduzeće u Zeničko – dobojskom kantonu.

– Opredijeljeni smo da skupa sa našim radnicima nastavimo razvijati naše poslovanje i firmu u cjelini. U novom objektu u Zavidovićima našim kupcima želimo ponuditi nešto posebno, a to je mogućnost kupovine roba maloprodajno po veleprodajnim cijenama. Svjesni smo rasta cijena i da većina cijena proizvoda u svom dolasku do krajnjeg kupca drastično poraste. Zbog toga smo se i odlučili na ovaj korak kako bi dali doprinos jačanju kupovine moći našeg stanovništva kroz ponudu vrhunskog kvaliteta i još boljih cijena – navode u kompaniji HAS SA d.o.o.