BH Pošte i Biznis Centar potpisali Sporazum o poslovno – tehničkoj saradnji

0

Generalni direktor BH Pošte Mirsad Mujić potpisao je u četvrtak Sporazum o poslovno – tehničkoj saradnji s Udruženjem privrednika “Biznis Centar” Jelah/Tešanj prema kojem će sve članice Udruženja obavljati usluge BH PostExpress – brza pošta putem BH Pošte.

Sporazum je potpisan u okviru 13. Sajma privrede Tešanj na kojem će BH Pošta, u svom izložbenom prostoru, posjetiteljima i poslovnim subjektima predstaviti tradicionalne i nove usluge.

“Između ostalog, posjetiteljima Sajma bit će dostupne informacije o našim novim uslugama poput BH PostExpress – brza pošta. Prednosti te usluge su brz i siguran prijenos pošiljki u unutrašnjem poštanskom saobraćaju, na prostoru cijele BiH, u najkraćim mogućim rokovima”, poručili su iz BH Pošte.

BH Pošta će predstaviti i uslugu E – uputnica – brzi transfer novca, koju realiziraju s poštama Srbije, Crne Gore i Hrvatske, te uslugu BH PostNet – uputnica – brzi transfer novca na području BiH, usluge Hibridne pošte i E- pisma, usluge carinjenja i špedicije te uslugu Paket uplatnica za registraciju i osiguranje motornih vozila kao i druge usluge.