Bešlić: U 2017. želim više zdravlja i manje magle, i da nam ekonomija krene

0

Za našu muzičku legendu 2016. godina bila je veoma uspješna. Iza sebe ima veliki broj koncerata širom svijeta, a u posljednjem mjesecu družio se i sa publikom u Sava Centru i dvorani “Vatroslav Lisinski”.

– Godina iza nas bila je standardna. Bilo je i lijepih i onih drugih trenutaka. Čovjek zaboravi na sve ružne kada izađe na binu i zapjeva sa svojom publikom. Naravno najsretniji trenutak mi je rođendan mojih unuka blizanaca Lamije i Belmin Kana – kaže Halid Bešlić koji će u novogodišnjoj noći zabavljati goste u ilidžanskom hotelu “Hills”. 

Naša muzička zvijezda u narednoj godini nema nekih velikih želja, a kada je u pitanju muzika fanove bi trebao obradovati novim albumom.

– Nadam se da će u 2017. godini biti više zdravlja i manje magle i da nam ekonomija krene. Zajedno sa svojim saradnicima Nedimom Srnjom i Samirom Kadirićem uveliko radim na novom albumu. Mirko Šenkovski Geronimo me je pogodio sa posljednjim pjesmama, a sigurno da će biti takvih i na novom albumu. Još sam mlad za penziju, možda se iza 2020. godine odlučim na taj potez. Bez problema podnosim sve nastupe i nisam za staro gvožđe – kaže Bešlić za Faktor. 

(Izvor: Faktor)