BEPRO ulaže 5,5 miliona KM u pokretanje novog pogona

0

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je “Bepro” u Velikom Blaškom značajna kompanija jer imaju koncipiranu lepezu betonskih proizvoda i uložiće 5,5 miliona KM za pokretanje novog pogona.

“Kompanija `Bepro` proizvodi sve što je potrebno probirljivom evropskom tržištu što je od izuzetnog značaja za njihovo funkcionisanje”, rekao je novinarima Višković nakon što je posjetio ovo preduzeće.

Pozitivne vijesti donose Vam BiznisInfo i Addiko Bank

On je istakao da je “Bepro” specijalizovan za proizvodnju betonske galanterije.

Naveo je da je veliki broj proizvoda rađen ručno, što je opredjeljenje menadžmenta kompanije.

Direktor “Bepra” Zvonimir Kresojević naglasio je da ova firma posluje 30 godina i ima 110 radnika.

“Imamo konstantan razvoj i široku lepezu proizvoda. Posjeta premijera daje nam satisfakciju za nastavak poslovanja i vjerujem da ćemo nastaviti sa razvojem i napretkom”, rekao je Kresojević.

Biće još zapošljavanja

Uz Viškovića u posjeti “Bepru” su bili i ministri trgovine i turizma Suzana Gašić, saobraćaja i veza Nedeljko Ćorić i poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić, te načelnik opštine Laktaši Miroslav Bojić.

“Privredna komora Republike Srpske prepoznala je rad ove kompanije i zato će im biti uručeno priznanje za investiciona ulaganja u Republici Srpskoj. Važno je što će biti još zapošljavanja u ovoj kompaniji, a posebno mi je drago što pandemija virusa korona nije uticala na poslovanje”, dodao je Višković.

Srna / D.H.