Pogledajte kako će izgledati novi toranj hotela ibis Styles

0

Radovi na izgradnji tornja hotela ibis Styles u Sarajevu (nekadašnji hotel Sarajevo) se privode kraju.

Vlasnici najavljuju otvaranja hotela već u oktobru ove godine. U međuvremenu, na svojoj Facebook stranici hotel je objavio izgled budućeg tornja.

„Radovi su u toku na zgradi nekadašnjeg hotela Sarajevo. Uskoro ćemo vas dočekati u redizajniranom, modernom hotelu koji će nuditi 181 sobu. Pogledajte budući izgled našeg novog tornja. Nadamo se da vam se sviđa“, napisali su na Facebooku prije nekoliko dana.

Objavili su i sliku lobija, koji će biti inspirisan Sarajevom kao „gradom mostova“ te mjestom gdje su održane Zimske olimpijske igre.  

Podsjetimo, predstavnici Orbis Hotel Group, strateškog partnera vodeće svjetske grupacije AccorHotels, te Tareq Hospitality d.o.o. koji je odnedavno vlasnik hotela Sarajevo, potpisali su proljetos u Parizu franšizni ugovor čime će hotel Sarajevo postati dijelom poznatog internacionalnog branda ibis Styles.

Ibis Styles, jedan od ekonomskih brendova Accor Hotels grupacije, spada u kolekciju primarno gradskih hotela prepoznatljivih po unikatnim rješenjima enterijera i prijatnoj, opuštajućoj atmosferi prožetoj duhom urbane zajednice u kojoj se nalaze.