Zeka-Comerc otvorio baucentar u Gradačcu

0

U Gradačcu je danas svečano otvoren novi prodajni baucentar Zeka-Comerc. Preduzeće je osnovano je 1995.godine i od tada neprestano raste i razvija se.

Konstantnim ulaganjem Zeka-comerc proširuje obim poslovanja u prodaji alata, rasvjete, građevinskog, elektro, vodo i materijala za centralno grijanje.

U  prodajnim baucentrima u Gračanici i Tuzli, a od danas i u Gradačcu, može se pronaći specijalizirana robu vrhunske kvalitete najpoznatijih svjetskih brendova.

Kompanija Zeka-comerc iz Gračanice, koja se inače bavi trgovinom i transportom, prije tri godine počela je sa proizvodnjom kamina na čvrsto gorivo i kotlova za centralno grijanje.

Otvaranjem baucentra u Gradačcu, koji je treći objekat ove vrste i namjene u sastavu d.o.o. Zeka-Comerc, kupcima je  omogućena kupovina ”sve za dom na jednom mjestu”.

Općinski načelnik Edis Dervišagić pozdarvio je prisutne u svoje ime i u ime organa općine Gradačac i istakao da je mu je veliko zadovoljstvo i čast da se ovakvim i sličnim investicijama ovaj grad i ovo podneblje dodatno obogaćuje.

Također je kazao da certifikat koji Općina Gradačac posjeduje i nosi, a to je međunarodni certifikat općine sa povoljnim poslovnim okruženjem BFC, na najbolji način dolazi do izražaja. 

– Ubjeđen sam da će ovaj objekat upotpuniti ponudu trgovačkih objekata na području općine Gradačac i doprinijeti kvalitetu ponude. Vlasnicima i uposlenicima želim puno uspjeha u daljnjem radu – rekao je općinski načelnik.