Zapošljavanje nije stalo: Firma iz Tuzle traži 30 radnika

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

KRAJINA KLAS d.o.o. zapošljava: Radnik u sektoru održavanja. Nudimo: obuku i mentorstvo, redovna i stimulativna primanja, mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno, topli obrok, kolektivne proslave, 3 puta u godini, ljetno druženje uz Vrbas i rafting, o trošku preduzeća.

Opširnije pronađite OVDJE

Koala automotive d.o.o. Tuzla raspisuje oglas za prijem radnika u radni odnos na sljedeću radnu poziciju: Dekorater igračaka/montaža i pakovanje – 30 izvršilaca. Uvjeti: nekvalifikovani radnik (NK) ili sa završenom srednjom stručnom spremom III ili IV stepen, ije potrebno radno iskustvo, spremnost na timski rad.

Opširnije pronađite OVDJE

KONZUM d.o.o. – U cilju jačanja našeg uspješnog tima u Mostaru pozivamo Vas da nam se pridružite i prijavite na poziciju: Prodavač (m/ž)- više izvršitelja. Odgovorni ste za: preuzimanje, sortiranje i slaganje robe, te provjeru stanja i kvalitete artikal, usluživanje kupaca i pomaganje pri izboru, te prodaji i obračunu robe, osiguravanje čistoće, urednosti i higijensko-zdravstvene ispravnosti namirnica, uređaja i radnih prostorija. Od Vas očekujemo: SSS, poželjno radno iskustvo u trgovini, spremnost na dinamičan rad.

Opširnije pronađite OVDJE

Tvrtka Constructum Decentia d.o.o. radi povećanja obujma posla na gradilištima u Republici Hrvatskoj, raspisuje konkurs za: Instalater centralnog grijanja. Uvjet: KV, NKV, PKV, VKV-stručna sprema. Osiguravamo i plaćamo: liječnički pregled; prijavu na mirovinsko i zdravstveno, stan; prijevoz od stana do gradilišta i nazad;

Opširnije pronađite OVDJE

MBA Centar sa sjedištem u Vogošći ul. Hasana Merdžanovića br. 3 zapošljava: MAGACIONER. Opis posla: Prijem, skladištenje, evidencija i kontrola sirovina i repromaterijala u skladu sa uslovima skladištenja, zakonskim propisima, internim procedurama i postavljenim ciljevima,  izrada dnevnih izvještaja zaliha sirovina i materijala i isteka rokova i korištenje istih u cilju poštovanja FEFO principa, nventarisanje i sravnjenje stanja zaliha;

Opširnije pronađite OVDJE