Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju trgovački lanci, mikrokreditne organizacije…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Radi povećanja opsega poslovanja u regiji Sarajevo i Ilidža, Mikrokreditna Fondacija MIKRA želi osnažiti svoj tim, te uposliti nove radnike, koji svoju profesionalnu karijeru žele razvijati u perspektivnom, dinamičnom i prijatnom radnom okruženju.

MIKRA objavljuje konkurs za radnu poziciju: Mikrokreditni Promoter (Kreditni službenik). Kandidati trebaju ispunjavati slijedeće uslove: Komunikativnost i ubjedljivost u prezentacijskom nastupu, spremnost za svakodnevni rad na terenu, prebivalište na području regije iz oglasa, iskustvo u radu sa malim poduzetnicima u prigradskim i ruralnim područjima. 

Opširnije pronađite OVDJE

Gadžo Comerc d.o.o.je firma osnovana 1996 godine i bavi se veleprodajom robe široke potrošnje.
Vozač/dostavljač. Svrha radnog mjesta: Dostavljač treba da je odgovoran, s posebnim naglaskom na zadovoljstvo kupca i dostavljanje robe na vrijeme i u ispravnom stanju. On preuzima naručenu robu i dostavlja je kupcu. 

Opširnije pronađite OVDJE

Konzum  – U cilju jačanja našeg tima u Sarajevu pozivamo Vas da nam se pridružite i prijavite na poziciju: Prodavač.

Odgovorni ste za: preuzimanje, sortiranje i slaganje robe, te provjeru stanja i kvalitete artikala, usluživanje kupaca i pomaganje pri izboru, te prodaji i obračunu robe, osiguravanje čistoće, urednosti i higijensko-zdravstvene ispravnosti namirnica, uređaja i  radnih prostorija.

Opširnije pronađite OVDJE

Predstavništvo UNIMED PHARMA s.r.o. Beograd raspisuje konkurs za radno mjesto:  MEDICINSKI REPREZENT za oftalmološki program. Posao na mestu medicinskog reprezenta obuhvata redovne posete lekara u ambulantama i prezentaciju proizvoda firme, organizovanje lekarskih simpozijuma i prezentaciju na stručnim seminarima, dostavljanje redovnih izveštaja o svojim aktivnostima Sales menadžeru.

Obrazovanje: Završen neki od fakulteta: medicinski, farmaceutski, stomatološki, veterinarski fakultet. Dopunski zahtevi kandidatu: komunikacijske, prezentacijske i organizacijske sposobnosti, iskustva na poziciji medicinskog reprezenta su povoljnost (ali nije obavezno) spremnost za rad sa entuzijazmom u konkurentnoj sredini, aktivan i pozitivan pristup, volja za putovanjem.

Opširnije pronađite OVDJE

Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini.  Želite karijeru u timu jedne od vodećih mikrokreditnih fondacija u BiH? Želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Rad u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, a sve u cilju ličnog napretka i napretka sredine u kojoj radite?  Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se javite na sljedeći  oglas za prijem u radni odnos:
Kreditni službenik.

Uslovi za prijavu: BiH državljanstvo, poželjno VSS (ECTS 180 bodova) iz oblasti ekonomije, marketinga ili društvenih nauka, vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo,  poželjno iskustvo na poslovima prodaje, poznavanje MS office paketa, da kandidat živi na području rada za koje se prijavljuje, da poznaje veći broj domaćinstava i ekonomske prilike na navedenom području rada, organizacijske, prezentacijske, komunikacijske i pregovaračke sposobnosti, izražena kreativnost, fleksibilnost, visoka motivisanost, sposobnost rada u timu, spremnost na terenski rad, spremnost na kontinuiranu edukaciju. 

Opširnije pronađite OVDJE