Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Inmer, Boxmark, Konzum…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Sparkasse Bank d.d. – Ako imate završen ekonomski/pravni/građevinski/arhitektonski fakultet, radno iskustvo u procjenama nekretnina, poželjno je da posjedujete certifikat za ovlaštenog procjenitelja, pozivamo vas da se prijavite na oglas za radno mjesto: KOLATERAL OFICIR, Odjel za analizu i odobravanje kreditnih rizika, Sektor upravljanja kreditnim rizikom. Konkretnije o poziciji: osiguravanje pravilne administracije kredita i kolaterala, uključujući administiranje svih odobrenih uslova i kompletne relevantne dokumentacije za kolaterale. Obračunavanje tržišne vrijednosti nekretnina po međunarodnim standardima i provjera procjena eksternih procjenitelja, upravljanje kolateralima u skladu sa zakonskim propisima i standardima Grupe, uključujući praćenje, evaluaciju i reevaulaciju kolaterala, izrađivanje procjene vrijednosti nekretnina, revizija postojećih procjena, analiziranje procjena nekretnina eksternih procjenitelja korištenjem propisanih metodologija, stručno i profesionalno verificiranje vrsta osiguranja, uključujući i police osiguranja, primjenom uspostavljenih metodologija, upravljanje procesom odabira eksternih ovlaštenih procjenjitelja, te uspostava kontinuirane profesionalne komunikacije.

Opširnije pronađite  OVDJE

Unimed Pharma zapošljava: MEDICINSKI REPREZENT za oftalmološki program kompanije Unimed Pharma. Mesto izvršenja posla: Federacija Bosne i Hercegovine. Sadržaj posla, informacije o mestu zaposlenja: Posao na mestu medicinskog reprezenta obuhvata redovne posete lekara u ambulantama i prezentaciju proizvoda firme, organizovanje lekarskih simpozijuma i prezentaciju na stručnim seminarima, dostavljanje redovnih izveštaja o svojim aktivnostima Sales menadžeru. Obrazovanje: medicinski, farmaceutski, stomatološki,veterinarski fakultet. Poznavanje jezika: engleski. Vozačka dozvola: B kategorija. Dopunski zahtevi kandidatu: komunikacijske, prezentacijske i organizacijske sposobnosti, iskustva na poziciji medicinskog reprezenta su povoljnost (ali nije obavezno) spremnost za rad sa entuzijazmom u konkurentnoj sredini. Ostale pogodnosti: posao u dinamičnom i uspešnom kolektivu, finansijska motivacija,  službeni auto,telefon i laptop.

Opširnije pronađite OVDJE

INMER d.o.o. Gradačac objavljuje oglas za radno mjesto sa mjestom rada u Gradačcu: Suradnik u kontrolingu. Odgovornosti i zadaci: obračun proizvodnje, kreiranje mjesečnih izvještaja za proizvodnju i otkup mlijeka, praćenje KPI za proizvodnju i otkup mlijeka, analizu kretanja cijene mlijeka.  Profesionalno iskustvo i znanja: VSS, VŠS (Ekonomskog smjera), poznavanje engleskog jezika, napredno poznavanje Office paketa.

Opširnije pronađite OVDJE

BOXMARK Leather d.o.o. je jedan od vodećih svjetskih proizvođača presvlačnih koža visoke klase u automobilskoj, željezničkoj,brodskoj, zrakoplovnoj i industriji namještaja.
Kompanija čiji su poslovni standardi zasnovani na visoko stručnim praksama, traži kandidata sa iskustvom koji će preuzeti odgovornost za procese upravljanja ljudskim resursima.
DEKRA agencija za potrebe našeg Klijenta oglašava poziciju: Voditelj odjela upravljanja ljudskim resursima. Mjesto rada: Lukavac, BiH. Bit će odgovoran za vođenje svih procesa upravljanja ljudskim resursima unutar kompanije: ugovori i plate radnika, praćenje svih zakonskih propisa koji se tiču radnih odnosa, kao i internih propisa Grupacije. Također biće odgovoran za planiranje i definisanje godišnjih ciljeva, organizaciju i raspoređivanje poslova, kontrolu procesa zapošljavanja, te praćenje projekata Grupacije. Potrebna znanja i kvalifikacije: VSS društveno-poslovnog smjera, minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, prednost imaju kandidati koji imaju iskustvo rada u proizvodnim branšama.

Opširnije pronađite OVDJE

Konzum d.o.o. – U cilju jačanja našeg uspješnog tima u regiji Bihać pozivamo Vas da nam se pridružite i prijavite na poziciju: Područni voditelj. Odgovorni ste za: uspješno poslovanje, provođenje procedura, te usavršavanje svih procesa rada unutar prodavnica, planiranje, analizu i kontrolu poslovanja prodavnica i ostalih sistema poslovanja, osiguravanje i provjeru odgovarajuće razine higijene, sigurnosti, usluge i kvalitete u prodavnici, aktivno sudjelovanje u širenju maloprodaje mreže u regiji rada. Od Vas očekujemo:  SSS/VŠS/ VSS, obavezno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poznavanje ključnih procesa u poslovanju maloprodaje, iskustvo u rukovođenju timom, organizacijske sposobnosti i samoinicijativnost.

Opširnije pronađite OVDJE