Zapošljavaju Imtec, Hotel Europe, Kalea…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Imtec d.o.o. zapošljava na pozicijama Prodajni predstavnik (m/ž) i Category manager za IT opremu i rješenja (m/ž) u Sarajevu, Zenici i Tuzli. Poslodavac osigurava stimulativna primanja, motivirajuće radno okruženje, resurse za usavršavanje i učenje te napredak u karijeri. Prijavite se putem linka do 19.01.2024.

Hotel Europa d.d. zapošljava na pozicijama Kuhar (m/ž) i Pomoćno osoblje u kuhinji (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava siguran posao, rad u modernom i prijatnom okruženju te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 25.01.2024.

KALEA d.o.o. zapošljava Izvršnog direktora (m/ž) u Ilijašu. Poslodavac osigurava ugodnu radnu atmosferu, autonomiju, kreativan posao i stimulativna finansijska primanja. Prijavite se putem linka do 20.01.2024.

Dekra Arbeit BH d.o.o. zapošljava na poziciji Prodajni predstavnik (m/ž) diljem Bosne i Hercegovine. Poslodavac osigurava stimulativnu zaradu bez limita, fleksibilno radno vrijeme, kontinuirani razvoj i mogućnost napretka te rad na terenu. Prijavite se putem linka do 31.01.2024.

BH Europart d.o.o. zapošljava Referenta nabavke (m/ž) u Doboju. Poslodavac omogućuje kontinuirano usavršavanje i stalnu edukaciju te ugodno radno okruženje. Prijavite se putem linka do 25.01.2024.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!