Zapošljavaju Hering, Sinkro, X Express…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Dekra Arbeit BH – Za potrebe našeg Klijenta, internacionalnu kompaniju koja se bavi uslugama business consultinga i finansijskog konsultinga, te koja njeguje timski rad i inkluzivan pristup zaposlenima, te svoj pristup zasniva na njegovanju bliskih odnosa sa svojim klijentima, oglašavamo poziciju: Stručni saradnik za obračun plata i HR administraciju (m/ž) Sarajevo, BiH. Stručni saradnik za obračun plata i HR administraciju će biti odgovoran za pripremu, izradu, praćenje i ažuriranje podataka o zaposlenicima, praćenje radnog statusa i ažuriranje svih potrebnih procesa vezanih za radni odnos. Očekuje se također: Prijem i slanje pošte, poslovi protokolisanja dokumentacije, ažuriranje i arhiviranje poslovne dokumentacije, telefonska komunikacija i direktni kontakti sa poslovnim saradnicima, unos i kontrola podataka o vrstama plaćanja propisanih zakonskim ili internim propisima, obračun plata, dodatnih naknada i odbitaka, izrada naloga za knjiženje troškova plata, poreza i doprinosa na plate, kao i ostalih primanja. Potrebni uslovi za ovo radno mjesto su: najmanje SSS ekonomskog smjera, najmanje 3 godine iskustva na poslovima administracije i obračuna plaća, odlično poznavanje engleskog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE

Privredno Društvo X express d.o.o. Banja Luka, koje obavlja djelatnost pružanja usluga iz oblasti transporta, poštanskih i kurirskih usluga, raspisuje konkurs za radno mjesto: Kurir – 5 izvršilaca

(Mostar, Banja Luka, Sarajevo, Bugojno i Travnik). Opis radnog mjesta: upravlja motornim vozilom i odgovoran je za njegovu ispravnost i održavanje, brine se i odgovoran je za sigurnost pošiljaka i drugog tereta u vozilu od momenta prijema do momenta predaje, vodi brigu o parkiranju i obezbjeđenju vozila.

Opšti uslovi: Srednja stručna sprema SSS – poželjno saobraćajnog smjera i vozačkom dozvolom B kategorije i najmanje 2 godine radnog iskustva. Posebne vještine: Dobro razvijene organizacione sposobnosti, incijativnost i ustrajanost, fleksibilnost i samostalnost u radu, sposobnost prilagođavanja timskom radu, dinamičnost, samoincijativnost, komunikativnost.

Opširnije pronađite OVDJE

Sinkro by Cotta, domaća kompanija koja je već tri godine dio najveće grupacije za proizvodnju namještaja u Evropi, zapošljava preko 500 radnika u dvije fabrike. Ukoliko ste proaktivni, motivisani, dobro organizovani i želite raditi u okruženju sebi sličnih bit će nam drago da se prijavite na naš oglas za poziciju: Referent u izvozu namještaja – 1 izvršilac (Put Famosa 38, Hrasnica, Sarajevo). Opis radnog mjesta: svakodnevna korespondencija sa inostranim kupcima i odgovaranje na upite; dnevno ažuriranje narudžbi i isporuka po kupcima. Potrebne kvalifikacije: VSS/VŠS/SSS – ekonomskog, organizacijskog,finansijskog i logističkog smjera (nije uslov); izvrsno znanje njemačkog jezika u govornoj i pisanoj komunikaciji, poželjno poznavanje engleskog jezika; izvrsno poznavanje rada u MS Office-u, s naglaskom na Excel;

Opširnije pronađite OVDJE

BoljiPosao.com za svog klijenta traži: Regionalni manager (m/ž) Regija Hercegovina. Odgovorni ste za: odgovara za poslovanje maloprodajne mreže Regije, predlaže strategiju razvoja maloprodajne mreže na Regiji, organizira i kontrolira rad maloporodajne mreže na Regiji. Od Vas očekujemo: VSS ekonomskog smjera, provođenje zadanih aktivnosti s ciljem ostvarenja postavljenih parametara poslovanja, briga o razvoju prodajnog tima

Opširnije pronađite OVDJE

HERING d.d. Široki Brijeg objavljuje NATJEČAJ za prijem radnika za poziciju: Inženjer Zaštite na radu (1 izvršitelj) Uvjeti za prijavu na natječaj: VSS, diplomirani inženjer ili magistar zaštite na radu, 1 godina radnog iskustva u struci, poznavanje rada na računalu, posjedovanje vozačke dozvole B kategorija, poznavanje engleskog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE