Zapošljavaju Hering, Aptha furniture, Kalea….

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

HERING d.d. Široki Brijeg objavljuje OGLAS za prijam radnika u radni odnos: Administrator projekta (1 izvršitelj), mjesto rada Mostar, kandidati trebaju ispunjavati sljedeće uvjete:  VSS, diplomirani inženjer ili magistar građevinarstva, poznavanje rada na računalu (AutoCad, MS office)

Opširnije pronađite OVDJE

Aptha furniture d.o.o., članica korporacije Aptha Corp.d.o.o., širi svoj tim na različitim pozicijama, a u skladu sa širenjem poslovanja. Tražimo vrijedne i stručne saradnike motivirane za rad. Ukoliko ste spremni za rad u dinamičnom okruženju proizvodne kompanije, koja za inostrano tržište proizvodi dizajnirani namještaj visoke kvalitete, volite raditi u skladu sa visoko zahtjevnim standardima, predlažemo da se prijavite na poziciju: Radnik/ca u proizvodnji. Mjesto rada: Hrasnica / Sarajevo

Vaši zadaci: obavljanje jednostavnih poslova u proizvodnji, ručno obavljanje različitih jednostavnih rutinskih poslova u proizvodnji, ručno razvrstavanje proizvoda i/ili njihovih dijelova. Od Vas očekujemo:

SSS ili KV, poželjno stolarskog/tehničkog usmjerenja, iskustvo na istim ili sličnim pozicijama je poželjno, nije eliminatorno.

Opširnije pronađite OVDJE

 „Fresh“ servis za čišćenje, Sarajevo je osnovano marta 1998. godine i bavi se uslugama čišćenja i održavanja svih vrsta mekanih i tvrdih podnih obloga, kao i uslugama dnevnog održavanja i generalnih čišćenja velikih poslovnih objekata i ustanova. Pozivamo Vas da se javite na radno mjesto: Higijeničarka/čistačica m/ž. Zbog održavanja prostorija našeg klijenta tražimo urednu i pedantnu osobu za svakodnevno održavanje kancelarijskih prostorija. Radno mjesto podrazumijeva čišćenje ureda, sanitarnih čvorova i zajedničkih prostorija, te ostali poslovi po dogovoru. Uslovi: SSS, poželjno iskustvo u čišćenju uredskih prostorija.

Opširnije pronađite OVDJE

CPK d.o.o. Slovenija zapošljava: VODITELJ GRADILIŠTA. Opis radnog mjesta: planiranje, organiziranje, koordiniranje, kontrola rada na gradilištima, osiguranje gradilišta. Šta očekujemo:  V. ili VI. stepen građevinskog obrazovanja, vozačku dozvolu za B kategoriju, 3 godine radnog iskustva.

Opširnije pronađite OVDJE

U skladu sa kontinuiranim razvojem i rastom na tržištu i proširenjem proizvodnih kapaciteta Kalea d.o.o Sarajevo, raspisuje oglas za radno mjesto Projektant enterijera. OPIS RADNIH AKTIVNOSTI: prodaja i prezentacija namještaja u salonu namještaja, 3D projektovanje, predlaganje idejnih i tehnički rješenja za izradu namještaja po mjeri. USLOVI: SSS/VSS– poželjno tehničkog/arhitektonskog usmjerenja, poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poželjno poznavanje engleskog jezika

Opširnije pronađite OVDJE