Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Dević d.o.o, Jurčič & Co, KIM TEC…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Dević d.o.o. zapošljava na poziciji Referent za uvoz i izvoz (m/ž) u Tesliću. Poslodavac osigurava dinamično radno okruženje, stimulativna primanja i osiguran smještaj. Prijavite se putem linka do 06.02.2024.

Jurčič & Co., d.o.o. zapošljava na poziciji Autolimar teretnih vozila (m/ž) u Sloveniji. Poslodavac omogućuje mladi kolektiv, stimulatinu mjesečnu platu, regulisanje radne i boravišne dozvole te puno radno vrijeme. Prijavite se putem linka do 14.02.2024.

Tehnozaštita d.o.o. zapošljava na pozicijama Monter klima uređaja i opreme za klimatizaciju (m/ž), Monter ventilacije/limar (m/ž) i Monter klima uređaja i opreme za klimatizaciju (m/ž) u Mostaru. Poslodavac osigurava stalni radni odnos nakon probnog rada, stimulativna primanja, mogućnost napredovanja te zdravo radno okruženje. Prijavite se putem linka do 15.02.2024.

Instalater d.o.o. zapošljava na pozicijama Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž) i Vodoinstalater (m/ž) u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava mjesečna primanja od 1300€ do 2000€, smještaj, vozilo te ugodnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 30.01.2024.

KIM TEC d.o.o. zapošljava na poziciji Product Manager (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava razvoj karijere, međunarodno okruženje, stimulativna primanja te mogućnost napredovanja uz profesionalno i osobno usavršavanje. Prijavite se putem linka do 05.02.2024.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!