Zapošljavaju Konzum, Lab Unica, Auto Milovanović…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

KONZUM BH zapošljava: Volite izazove i i ostvarivanje postavljenih ciljeva? Volite rad s ljudima i dinamičan posao? Onda vas pozivamo da se pridružite našem uspješnom timu i prijavite na poziciju:

Asistent voditelja kategorije (m/ž) – 2 izvršioca. Mjesto rada: Sarajevo. Odgovorni ste za: održavanje aktivnog asortimana, pravljenje kalkulacija cijena na osnovu instrukcije voditelja kategorija

radi snimanje cijena konkurencije, po potrebi mijenja voditelja kategorije u svim njegovim poslovima

Od Vas očekujemo: IV do VII stepen stručne spreme, 2 godine radnog iskustva u nabavi, od toga minimalno 1 godina istim ili sličnim poslovima, poznavanje rada na računaru ,poznavanje MS Excel-a

poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije. Nudimo Vam: rad u respektabilnoj kompaniji,

izazovan posao u dinamičnom okruženju, kontinuirano profesionalno usavršavanje i edukaciju,

poticajnu i podržavajuću radnu sredinu.

Opširnije pronađite OVDJE

Zbog povećanja obima posla i širenja poslovanja na strana tržišta, Monetize Ad d.o.o. Sarajevo raspisuje konkurs za radno mjesto: CALL CENTAR AGENT ZA ŠPANSKO I TALIJANSKO GOVORNO PODRUČJE (5 izvršioca). ŠTA OČEKUJEMO OD KANDIDATA? Od kandidata očekujemo ispunjavanje slijedećih uslova:najmanje srednja stručna sprema (SSS), odlične komunikacijske i prezentacijske sposobnosti i sposobnost za individualni i timski rad.

Opširnije pronađite OVDJE

Lab Unica (Labena group) d.o.o. je ugledna tvrtka sa 20 godina iskustva u tehnološkim rješenjima za laboratorijsku i procesnu analitiku. Naša glavna aktivnost su tehnološka rješenja na području laboratorijske analitike u farmaciji i prehrambenoj industriji , medicini i istraživanju, gdje surađujemo sa najpoznatijima i kvalitetnim svjetskim proizvođačima.

Cilj naše tvrtke je ostati uspješna i poznata na području riješenja i nabave visoko tehnološke laboratorijske, procesne i medicinske opreme , potrošnog materijala tuđih svjetskih renomiranih firma i također ulaganje i obuka na svim potrebnim područjima raznih industrija. Djelujemo na području Slovenije, Hrvatske, BIH, Makedonije i Srbije. Opis posla: Stručni suradnik za prodaju na području prehrambene dijagnostike i laboratorijske opreme. Poslovni zadaci: rad po terenu minimalno 70% (posjete) redovito i aktivno izvještavanje, redovito planiranje posjeta. Poželjne kvalifikacije: dipl.ing. hemije, prehrambeni inžinjer ili slično, minimalno 3 godine rada u prodaji opreme za prehranu i laboratorijske opreme.

Opširnije pronađite OVDJE

Auto Milovanović d.o.o, kao jedan lidera iz oblasti trgovine auto dijelovovima i servisnom opremom, sa mrežom od 19 prodajnih mjesta u BiH, 230 zaposlenih i velikim brojem zadovoljnih klijenata, ostvaruje vrhunske poslovne rezultate i daje snažan doprinos razvoju cjelokupnog tržišta u zemlji. Zbog povećanja obima posla, razvoja organizacije i otvaranja novih poslovnih jedinica raspisujemo konkurs za radno mjesto: Dostavljač. Opis posla: poslovi prometa robe iz djelatnosti poslodavca, uspostavljanje i održavanje stalnog kontakta sa kupcima, naplata prodane robe. Profil koji tražimo: minimalno srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, odgovornost, ozbiljnost i preciznost.

Opširnije pronađite OVDJE

Tražimo kreativne i proaktivne profesionalce poput Vas. Volite raditi u bankarstvu, volite pratiti trendove u industriji, raditi na inovativnim i klijentima orijentiranim zadacima? Ovo je idealna prilika za Vas!VIŠI SPECIJALISTA ZA ZASTUPANJE U OSIGURANJU-Odjel za razvoj i upravljanje proizvodima, Sektor za poslovanje sa stanovništvom i malim preduzećima/Centrala Sarajevo. Vaš djelokrug i odgovornosti: Aktivno učestvuje u kreiranju procesa rada i poslovanja Tima za zastupanje u osiguranju, što uključuje izradu procedura i instrukcija rada, kao i drugih relevantnih akata, aktivno učestvuje u pripremi budžeta prema kanalima prodaje, aktivno učestvuje u procesima vezanim za saradnju sa Agencijom za nadzor osiguranja (praćenje isteka licenci, odobrenja, pripremanje propisane dokumentacije i dr.), razvijanje novih proizvoda i inoviranje postojećih u cilju postizanja prepoznatljivosti na tržištu, aktivno učestvuje u monitoringu realizovanih polica osiguranja, obračunu provizija, kao i svim ostalim vezanim aktivnostima, pripremanje ugovora o zastupanju u osiguranju sa osiguravajućim kućama kojim se definišu uvjeti saradnje (prava i obaveze), davanje stručnih mišljenja u domenu osiguranja na ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji koja se zaključuje sa osiguravajućim kućama, educiranje zaposlenika banke i drugih korisnika o proizvodima u osiguranju.

Od Vas očekujemo: VSS ekonomskog usmjerenja, radno iskustvo u bankarskom/financijskom sektoru na istim ili sličnim poslovima, poželjno iskustvo na poslovima zastupanja u osiguranju.

Opširnije pronađite OVDJE