Zaposlenik McDonald'sa otkrio šta nikad tamo ne bi naručio

0

Fast food nije na dobrom glasu kad je u pitanju zdravlje, no ponekad mu ne možemo odoljeti. U takvim prilikama bilo bi dobro znati šta smijete, a šta ne smijete naručiti.

Kako bi pomogao gladnim dušama, jedan je poslovođa u McDonald'su otkrio je za američke medije šta on nikad ne bi naručio, a raspričao se i o nekim drugim tajnama.

Tako je otkrio da bi on na našem mjestu izbjegavao piletinu.

“To je grozna smrznuta piletina s roštilja koju mi odmrzavamo i parimo te je pomalo želatinozna” opisao je.

Kasnije je objasnio otkud piletina dolazi. Kako kaže, ona je kuhana i uvaljana u hljeb prije nego što je u McDonald's dostavljena iz Tajlanda. Složit ćete se, teško da je svježa.

Ako ste pomislili da su pileći medaljoni bolje rješenje – u krivu ste. Nekoliko bivših zaposlenika opisalo ih je kao “ružičastu pjenu” koja se pretvara u ono što s užitkom jedemo.

Osim toga, jela označena kao “zdrava alternativa” gora su od običnih menija. Piletina iz wrapova je pržena u ulju, kao i vege pljeskavice, a dressing za salatu pun je koječega.

Iz ispovijesti zaposlenika McDonald'sa stiže i nekoliko utješnih vijesti. Kako kažu, ostatak mesa je dobar i svjež, jer je riječ o lokalno uzgojenoj govedini te u njima nema jaja i drugih namirnica koje ćete naći u drugim hamburgerima. Mlijeko je s organskih farmi, tvrdi ovaj zaposlenik.

I on je, poput nekoliko svojih bivših kolega, potvrdio postojanje tajnog menija, McGangBanga.