Za jednu od najvećih investicija u Visokom traži se skoro 60 radnika

0

Nakon što smo nedavno objavili da je izgradnja shopping centra i hotela “Vema” u Visokom u završnoj fazi, objavljen je oglas za posao za osoblje koje će raditi u ovom objektu.

Iz investicije stoji kompanija Suša commerce d.o.o Visoko. Ovo preduzeće osnovano je 1999. godine. Glavna djelatnost preduzeća je trgovina na malo naftom i naftnim derivatima. Pored toga, već punih deset godina posluju i u ugostiteljstvu.

Samo poslovanje u ugostiteljstvu pokazalo se uspješnim te su odlučili izgraditi objekat koji će nuditi gostima sve što im je potrebno za odmor u Visokom.

Pored shopping centra u Vemi se nalazi i moderno uređen hotel sa restoranom koji pruža svu udobnost i komfor svojim gostima u kojem se neće služiti alkohol.

S tim u vezi, javila se potreba za osobljem te je kompanija jučer raspisala oglas za 58 radih mjesta.

Iz firme Suša commerce su za BiznisInfo.ba danas kazali da još ne znaju tačan datum otvaranja, ali su potvrdili da su raspisali oglas za posao.

Kako su nam kazali, svi radnici koji budu primljeni proći će obuku kako bi svi skupa spremno dočekali otvaranja ovog objekta.

Prema ranijim najavama, mini šoping centar u Vemi trebao bi sadržavati brojne svjetske brendove, hotel sa 140 ležaja i 65 modernih soba, prateći sadržaji poput bazena, spa centra, teretana…

Tu je i ekskluzivni restoran, moderni kafići sa još modernijim sadržajima, tako da ovime Visoko dobija ono što zaslužuje – jedan moderan objekat, moderan hotel, ali i trg koji će se nalaziti ispred samog objekta.