Za direktora Nove banke imenovan Goran Avlijaš

0

Za novog direktora Nove banke imenovan je Goran Avlijaš, dosadašnji zamjenik predsjednika Uprave, saopšteno je iz ove banke.

Dosadašnji direktor Nove banke Milan Radović smijenjen je sa te pozicije na današnjoj sjednici Nadzornog odbora Nove banke.

– Nadzorni odbor Nove banke AD Banjaluka na današnjoj sjednici prihvatio je informaciju da je predsjednik Uprave ove banke Milan Radović, na opštim izborima održanim u oktobru, izabran za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Nadzorni odbor je jednoglasno odlučio da se sva ovlaštenja predsjednika uprave Nove Banke prenose na njegovog zamjenika – saopšteno je iz ove banke, prenosi ATV.

Avlijaš u Novoj banci radi od 1999. godine kao direktor Filijale Banjaluka, a od marta 2010. godine član je Uprave i zamjenik predsjednika Uprave.

Nadzorni odbor je na današnjoj sjednici razmatrao i finansijske rezultate banke za 10 mjeseci ove godine i konstatovao da je Nova banka postigla najbolje finansijske rezlutate od osnivanja i da ima snažnu i stabilnu poziciju.

Srna