Već ovog vikenda započnite zimsku sezonu na Bjelašnici uz novu investiciju

0

Pozivamo vas da u subotu, 3. decembra od 11.00 do 14.00 sati, posjetite Bjelašnicu, Babin do, na Prodajni dan i upoznate se sa uzbudljivom atmosferom najpoželjnijeg kompleksa na Bjelašnici, ”Vučica i Vučko”.

“Vučica i Vučko” ovog puta za sve posjetitelje pripremili su i neponovoljive pogodnosti, kao i dodatne mogućnosti koji će Vašu kupovinu apartmana učiniti kompletnom. Svi posjetitelji imat će mogućnost uz kupovinu apartmana na poklon dobiti i skijašnicu gratis.

Na Prodajnom danu imati ćete priliku upoznati se sa ponudom stambenih kredita NLB Banke Sarajevo i informisati se o uslovima i posebnim pogodnostima za kupovinu apartmana u objektima ”Vučica i Vučka”. NLB Banka kreirala je posebnu ponudu stambenih kredita sa ili bez hipoteke, sa najpovoljnijom kamatnom stopom i posebnim pogodnostima za bezbrižno finansiranje svog novog doma za odmor na ovoj olimpijskoj ljepotici.

Uz NLB stambene kredite, to projekat čini izuzetno konkurentnim u odnosu na druge lokacije, naročito imajući u vidu da stanovanje u kompleksu “Vukov vis, Vučica i Vučko”, osim vrhunskog kvaliteta stambenih jedinica, podrazumijeva i blizinu svih sadržaja neophodnih za savremeni život.

Benefite od saradnje iskoristite i direktnim kontaktom sa bankom, gdje Vam naš prodajni agent ustupa bankara koji će Vam na najbrži način odgovoriti na sva pitanja, a dodatna hipoteka nije potrebna, jer investitor garantuje za Vas. 

Objekti “Vučica i Vučko” fokusirani su na udobnost i zadovoljstvo svojih stanara, kao i na kreiranje sadržaja koji su im na dohvat ruke. Bez obzira da li tražite apartman ili investiciju koja će vam se vratiti u relativno kratkom roku, projekat može da odgovori na različite potrebe i životne stilove. Sa pogledom na Babin do, i okruženje ispunjeno bujnim zelenilom i obiljem dnevne svjetlosti, “Vučica i Vučko” pravi su izbor za sve koji traže mirnu atmosferu, dok istovremeno u neposrednoj blizini imaju sve što im je potrebno za udoban život.

Za više informacija o samom projektu posjetite web stranicu www.vukovvis.ba i istražite najpovoljnije uslove kreditiranja na www.nlb-fbih.ba