U Sarajevu naredne sedmice poslovni forum

0
Spoljnotrgovinska komora /STK/ BiH uputila je poziv privrednicima iz BiH da učestvuju na poslovnom forumu i bilateralnim susretima sa predstavnicima grčkih kompanija koji će biti održan 16. marta u Sarajevu. 
Članove grčke delegacije činiće kompanije iz sektora građevinarstva i građevinskih materijala, energetike, obnovljivih izvora energije, turizma, prehrambene i elektro industrije, te reciklaže, tekstilne industrije i plastičnih materijala.
Iz Spoljnotrgovinske komore Bih saopšteno je da će privrednu delegaciju Grčke predvoditi zamjenik ministra inostranih poslova Dimitrios Mardas.
U okviru plenarnog dijela programa, osim Mardasa, predviđena su obraćanja i ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirka Šarovića, predsjednika STK Brune Bojića, te predstavnika Upravnog odbora Privredne komore Atine i Agencije za promociju stranih investicija u BiH.
Zainteresovani za učešće na ovom skupu potrebno je da do petka, 11. marta, dostave popunjenu prijavu koju mogu naći na veb strani STK, navodi se u saopštenju.