U Kiseljaku se gradi luksuzni stambeno-poslovni kompleks

0

„River Garden“ najavljuje novi koncept življenja, jedinstven je u regiji

Tvrtka „Bar- floor“ lider stanogradnje u Kiseljaku te među vodećim u BiH, svoju misiju gradnje za život ugodnih stambenih objekata, koja u Kiseljaku uključuje i preobrazbu središta mjesta u urbanu sredinu ugodnog i funkcionalnog življenja, odlučila je zaokružiti impresivnim i elegatnim stambeno-poslovnim kompleksom „River  Garden“.  I ovaj objekt grade u Kiseljaku, mjestu od glavnog grada BiH Sarajeva udaljenom tek 28 kilometara.

Okružen blagim brežuljcima s jedne strane, rijekom Lepenicom s druge, s prekrasnim pogledom na horizont, prvi je to ovakav stambeno-poslovni kompleks u Središnjoj Bosni, ali i jedinstven u regiji. Iako je površinom od preko 16.800 metara četvornih,  prilično gabaritan, projektiran je na način da se izgledom savršeno uklapa u prostor najavljući novi koncept stanovanja za 21. stoljeće, funkcionalan, s krovnim baštama i zajedničkom terasom na 11-om katu.

„U pitanju je moderno i elegantno zdanje od 13 katova sa 130 stanova, s dovoljno parking mjesta. Kompleks je kruna naših dosadašnjih projekata u stanogradnji i gradnji poslovnih prostora kojima smo dali veliki doprinos preobrazbi Kiseljaka iz središta općine u urbanu i za život ugodnu i funkcionalnu sredinu. Naš novi projekt u potpunosti je prilagođen potrebama modernog čovjeka koje s jedne strane traži blizinu institucija i velikih centara, a s druge strane mir potreban za ugodan obiteljski život“, kaže Valentino Barbić, vlasnik i direktor tvrtke „Bar-Floor“, investitora koji je ovim projektom pokazao smjelost, odvažnost i sposobnost graditi projekte koji su ispred vremena u kojemu živimo.

Projekt „River Gardena“, riječnih bašti, atipične investicije u regiji, bit će terasasto uklopljen prema brežuljcima, visok 50 metara s poslovnom prostorima ugostiteljskog i trgovinsko-uslužnih sadržaja. Prizemne etaže i stacionarni parking u vidu zatvorenih garaža s pristupom stanovima, stanarima će osigurati dodatan komfor, osobito po lošim vremenskim uvjetima. Uz optimiziran i prema analizama dostatan broj parking mjesta vani za stanare koji se odluče za kupnju vanjskog parkirališta.

Kvalitetom gradnje, dobrom dispozicijom, s provjetravanjem koje je važno i s aspekta sigurnosti kao i seizmičkog te aspekta požarne zaštite, nekretnina koju „Bar-Floor“ gradi u Kiseljaku svrstava se u najprestižnije premijum nekretnine u okruženju.

„River Garden bit će identičan kompleksima kojima smo se divili putujući po Europi i svijetu. Uskoro ćemo jedan takav imati i u Kiseljaku, mirnom i idiličnom mjestu u kojemu će River Garden biti oaza unutar oaze mira, najugodniji prostor za život u mjestu ugodnog življenja, Kiseljaku“, naglašava Valentino Barbić,  vlasnik i direktor tvrtke investitora, kiseljačkog i bh. lidera stanogradnje.

Gradnjom stambeno-poslovnog kompleksa s 13 katova kiseljački neimari ruše praznovjerje o broju 13. Uvjereni su da će 13 biti sretan broj, posebno onima kojima će „River Garden“ postati dom ili će u poslovnom dijelu ovog kompleksa, u ugodnom okruženju,  razvijati postojeće  i dogovarati nove poslove.

Više informacija o projektu na web stranici: https://rivergarden.ba/