Derventa: Otvoren Retail Park, najveća pojedinačna investicija u opštini od 1996.

0

“Retail Park” koji se prostire na površini od oko 6.000 kvadrata korisnog prostora otvoren je danas u Derventi. Zbog velike potražnje zakupaca, već se planira izgradnja još jedne lamele.

“Retail park” najveća je poslijeratna pojedinačna investicija na prostoru opštine, a investitor je preduzeće iz Dervente – “Elektron grupa”. Direktor preduzeća “Elektron grupa” Miladin Preradović svačano je otvorio prostorije najvećeg objekta ovakve vrste u Derventi i poželio dobrodošlicu svim građanima Dervente i susjednih gradova.

Okupljenima se obratio i načelnik opštine Derventa Milorad Simić, koji je naglasio da je Derventa proglašena jednom od najboljih opština za ulaganje, te dodao da nije slučajno da sve više firmi otvara svoje poslovnice upravo u ovoj opštini. Svečanom otvoranju prisustvovao je i ministar za ekonomsku saradnju i regionalne odnose Zlatan Klokić. “Derventa je mjesto koje zaslužuje ovakav objekat. Derventa je mjesto koje pokazuje kako jedna lokalna zajednica treba da se razvija”, naglasio je Klokić.

U okviru “Retail Parka” nalazi se i jedan od najvećih trgovačkih lanaca u BiH – “Bingo”, koji je zakupio i najveći prostor. Rukovodilac službe za marketing ove kompanije Tatjana Paunoski izrazila je zadovoljstvo povodom otvaranja još jedne poslovnice, te istakla šta kupci mogu da očekuju prilikom kupovine u ovom  hipermarketu.

“Za naše kupce pripremili smo veliki broj akcija, a u toku je i kampanja ‘Kralj dobrih cijena’, koja nudi dodatna sniženja. Od ponude bih izdvojila odjel sa svježim voćem i povrćem, gastro, te odjel sa školskim priborom. Takođe, danas imamo i posebnu akciju za sve naše kupce. Po oglašavanju alarma, svi kupci koje se u tom trenutku nađu na kasi, dobiće tu kupovinu gratis. U poslijepodnevnem satima za najmlađe je organizovana predstava ‘Maša i medo’, istakla je Paunoski. (Press RS)