U Banjaluci otvoren hotel Integra

0

U Banjoj Luci je u subotu, 4. decembra uz prigodnu svečanost otvoren Integra hotel i restoran, koji pored hotela u Doboju i Trebinju, predstavlja treći hotel u okviru lanca Intega hotela i restorana.

Integra hotel i restoran je svečano otvoren uz prisustvo mnogobrojnih zvanica, koji su imali priliku da se upoznaju sa kompletnim sadržajem hotela i popratnih ugostiteljskih objekata. Investitori su prilikom otvaranja ovog veličanstvenog objekta izrazili zahvalnost svim radnicima, partnerima i prisutnim gostima koji su omogućili ostvarenje ovog veoma izazovnog projekta.

Izgradnju objekta sprovodila je firma Integra inženjering d.o.o. Hotel raspolaže sa 67 luksuzno opremljenih soba, privatnim podzemnim parkingom, restoranom tradicionalne kuhinje i restoran barom, u kojem će se pored raznovrsne ponude  hrane i pića, služiti i originalne italijanske pice koje nastaju u rukama italijanskih majstora, pišu Nezavisne novine.

U ponudi hotela su noćenja sa doručkom, a svi gosti takođe imaju i mogućnost da sa sobom u hotel povedu svoje kućne ljubimce, jer hotel nudi “Pet friendly” smještaj. 

– Veoma smo počastvovani što je otvaranju prisustvovao ovako veliki broj zvanica, a njihove prvobitne reakcije nam dodatno ulijevaju energiju i pouzdanje da smo zaista stvorili jedno posebno mjesto koje će služiti razvoju gradskog, ali i državnog turizma, te koje će značajno unaprijediti turističku ponudu grada na Vrbasu. Sa velikom željom očekujemo prve goste koji nam stižu već prvog dana otvaranja hotela za javnost. Naši prvi gosti stižu iz svih krajeva države, kao i iz cijele Evrope, a mi željno iščekujemo priliku da im predstavimo sve ljepote našeg grada i da im boravak u Banjoj Luci učinimo savršeno prijatnim – istakla je Tamara Regodić Stanković, vlasnica hotela.

Integra hotel i restoran za javnost je otvoren od 06. decembra 2021. godine.