Tražite posao u Sarajevu: Provjerite šta nude Stamen Modules, Webhelp BH, KIM TEC…

0

Ako tražite posao, ne propustite posjetiti boljiposao.com

Stamen Modules d.o.o. zapošljava Menadžera logistike (m/ž), Referenta nabave (m/ž), Lakirera (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Sarajevo. Nudi se ugodna radna atmosfera i mogućnost napredovanja. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 14.2.2024.

Webhelp BH d.o.o. traži Savjetnika za korisničku podršku (m/ž) u Sarajevu s poznavanjem njemačkog jezika. Posao uključuje podršku kupcima, obradu upita i održavanje baze podataka. Nude fiksnu plaću, ugovor na neodređeno, rad u smjenama te druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

Agencija za državnu službu Federacije BiH traži Stručnog savjetnika za financijske-materijalne (m/ž) poslove u Federalnoj upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove u Sarajevu. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomske struke, najmanje 3 godine radnog iskustva, a plaća je 1.578,50 KM. Prijavite se putem linka do 24.1.2024.

Mikrokreditna Fondacija MIKRA traži Arhivara (m/ž) u Sarajevu. Posao obuhvaća organizaciju arhivskih procesa, kompletiranje kreditne dokumentacije te praćenje zakonskih propisa. Potrebni su certifikat o arhivskom stručnom ispitu, najmanje 2 godine iskustva i dobre komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka do 5.2.2024.

KIM TEC traži Product Managera za brendove MS Energy i VIVAX u Sarajevu. Potrebno je najmanje 3 godine iskustva, poznavanje tržišta potrošačke elektronike i e-mobilnosti u BiH, te izvrsne komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se putem linka do 5.2.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!